Az elmúlt héten dupla meglepetés és dupla öröm ért engem, hiszen két bloggertől is Liebster Award díjat nyertem! A leveles ládámban Aranyiné Esztertől, aki a Mit játsszunk ma? Blog szerzője és Mitter Szilviától, aki az Utazzunk, Csajok blog szerzője, levele és jelölése várt. Ez a díj a bloggerek egymás közti elismerésének, pozitív visszajelzésének díja, mely egy vándor díj, így természetesen én is tovább fogom adni.

LiebsterAward_3lilapples

 

A díjhoz tartozó szabályok jelenleg a következők:

  1. Tedd ki, hogy kitől kaptad a díjat! Nyilván meg is köszönöm nekik, hiszen fantasztikus megtiszteltetés! 🙂
  2. Ismertesd a szabályokat, így a soron következőnek nem kell kutatnia érte.
  3. Válaszolj a jelölő által feltett kérdésekre!
  4. Add tovább a díjat a szerinted érdemes blogoknak (5-11 db), a feladónak nem küldheted vissza.
  5. Tedd fel a kérdéseidet!
  6. Értesítsd a bloggereket a tovább adott díjról!

Mivel két díjat kaptam, a két kérdés sort két külön bejegyzésben válaszolom meg, majd a második bejegyzés végén megnevezem az általam olvasott blogokat, és felteszem a kérdéseimet.

Mi a célod a blog írással?

A bloggal két féle célom van, az  első, hogy segítsek a nőknek választást adni, hogy igenis van a szintetikus szereken kívül is élet, lehetőség, hogy bio termékeket használjanak a mindennapokban. Másrészről egy blog mindig személyes vallomás, vélemény nyilvánítás. Nyilván a saját bio életmódban eltöltött tapasztalataimat osztom meg elsőkörben, biosminkesként én is hosszú utat bejártam, mire találtam valóban megfelelő összetevőjű és minőségű termékeket. A Facebook oldalamon a veszélyes összetevőkre is fel szoktam hívni a figyelmet.

Hogy választasz témát?

Keresem az aktualitásokat, vagy egy-egy olvasóim által felmerült kérdésre adok választ. A sminkelésben mindenki szakértőnek tartja magát, köszönhetően a rengeteg újság rengeteg, sokszor fizetett bejegyzéseinek. De azt nem tudják, hogy miért kell sminkestől megtanulni az alapokat, hiszen az újság nem személyre szabottan a Te arcodnak ad tanácsot, hanem általánosan. Szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy egy sminkes csak az újságoknak dolgozik, hiszen a hétköznapi nőknek sokkal nagyobb szükségük van az önbizalmuk, a nőiességük erősítésére, ezért a témáim bár még rapszódikusak, de mindig ezen az irányvonalon haladnak. Önbizalmat és megbízható tudást adni a hétköznap Hős Nőinek, akik megállják a helyüket minden eléjük vetett problémánál.

Melyik a legkedvesebb bejegyzésed?

Erre a kérdésre nehéz válaszolni, talán a Mikor veszed végre észre, hogy VÉGE? Ez egy nagyon bensőséges témájú bejegyzés, és szerintem sokakat elgondolkoztatott arról, hogy ők milyen régi lezáratlan ügyekkel rendelkeznek. A teljességhez nem csak beengedni kell a változásokat, hanem elengedni azt is, ami már kárt okoz Bennünk.

Vannak-e gyerekeid?

Van egy 5,5 éves kisfiam, egy mindjárt 3 éves kislányom, és a harmadik babóca is úgy döntött, hogy hozzánk szeretne tartozni. 🙂

A jó gyerekjáték szerinted?

Személy szerint azt szeretem, ha minél kreatívabb, színesebb. Rengeteg rajzeszközt veszek nekik, minnél több félét, hogy tapasztalják meg milyen fantasztikus érzés alkotni. Szeretem az egyszerű játékokat is, mint gyurma, de a fizikai mozgásos játékokat is fontosnak tartom, lévén 16 évig táncoltam, párom meg 16 évig birkózott és atletizált. A jó gyerekjáték örömet okoz és nem nyomja el a gyerek természetes kíváncsiságát és ösztönét.

Kedves Eszter, nagyon remélem elégedett voltál a válaszaimmal, nagyon hálás vagyok a megtiszteltetésedért!