Gazdagmaminál így szokás. Vida Ágnes 2014 Eupean Comission díj nyertese, pszichológus vállalkozónő, aki kisgyermekes anyukáknak vállalkozásra biztatással segít. Többek között például nekem is, ráadásul versenyeztet is minket minden évben, hiszen kihívásokból sosem elég.

Kislányom mellől próbáltam 2013-ban visszatérni a korábbi munkahelyemre, de egy 2 évessel és egy 4,5 évessel nem kellettem. Én is szembesültem a ténnyel, mint oly sok anyuka: gyerkőccel nem vagy megfelelő munkaerő. Ekkor már sminkeltem, de úgy gondoltam, hogy indulásnak kezdő sminkesként pont jó lett volna csak mellékesben gondolkodni. Viszont hiába kerestem megfelelő munkát, 10 órákat akartak dolgoztatni éhbérért. Hoztam egy döntést: a saját lábamra állok, vállalkozást indítok. Ez egy nagyon komoly döntésemsuperwoman volt, a mai napig nem bántam meg. Minden siker az én kezemben van, szabadon eldönthetem, mi a jó nekem, a gyerekeimnek.

Szóval úgy döntöttem, hogy ha már Gazdagmamis vagyok és gazdag mami is leszek, felveszem a kihívás kesztyűjét és jelentkezem Az év anyavállalata verseny 2015-ös fordulójára. 🙂

Hogy miért szavazz Rám? 🙂

  • Örülnék, ha az üzenetem minél több allergiás nő részére eljutna, hogy igenis lehet sminkelni akkor is, ha az átlag méreganyagoktól hemzsegő kozmetikumokra szerencsédre reagál a bőröd. Ha nem reagál, csak akkor veszed már észre, ha beüt a baj lásd korábbi bejegyzésemet az allergiás reakciókról.
  • Szeretném megmutatni neked is, hogy a smink nem egy maszk, hanem lehet egy lepkeszárny pihe-puha selymes érintése.
  • Azért, mert egy s mink bio, nem kell lemondanod a színekről, hanem éppen ellenkezőleg: nálam a biosmink erősen pigmentált élénk színek. a színek maga az Élet, a természet: nézz csak körbe a virágok között!
  • A damaszkuszi rózsa, a jojoba, a jázmin, a kamilla, a méhviasz élettel tölti fel az arcod és illatos-selymes csodává varázsolja a bőröd.
  • Dönthetsz bármikor egészségtudatos nőként is a biosminkes mellett és nem kell megalkudnod.

 

Szavazz rám kérlek belépett facebook profiloddal a Tetszik/like gomb megnyomásával, majd megerősítésével itt:
http://www.gazdagmami.hu/az-ev-anyavallalata-2015#21
és oszd meg minden egészségtudatos nővel, hogy megtapasztalhassák a biosmink érzésének, viselésének csodáját! 🙂

Szép napot!

Fürjes Orsi
az egészségtudatos nők biosminkese