Eltelt a január, amikor is minden tudatos nő tisztában van azzal, hogy eljött konferenciák ideje. Mi több, egyre több cég szervez konferenciát, továbbképzést, és nekünk tudatos nőknek helyesen kell döntenünk a megjelenésünkről, a sugárzásunkról, az üzenetről, amit közvetíteni akarunk magunkról.

Talabos Viktória, Mosolykával a 2016-os FB iránytű konfin biosminkben

Talabos Viktória, Mosolykával a 2016-os FB iránytű konfin biosminkben

 

Vagyunk páran, akiknek ez semmiféle gondot nem okoz, és vagyunk jó páran tudatos nők, akiknek remegni kezd a lábunk attól, hogy ha a színpadon kell állni és előadni… Én szerencsés helyzetben vagyok: 15 évig táncoltam színpadon, ahol a hangomat is ki kellett egy-egy alkalommal ereszteni. Igaz, akkor énekeltem „csak” a színpadon a többiekkel együtt. Aztán 11 évesen elkezdték sulykolni belénk, hogy akin nincs smink, nem fog látszani a színpadról, KÖTELEZŐ sminkelni. Akkor még nem értettem, hogy miként lehet az, hogy hiába voltam sminkelve, mégis a reflektorban csak egy nagy fehér holdvilágot lehetett látni belőlem. Ma már tudom: NEM MINDEGY, MILYEN SMINKET VISELSZ a színpadon. Ugye te is jártál színházban, ahol az utolsó sorban is kifejezetten látványosan kellett a színész arcjátékának látszania? Láttál már versenytáncost az emeletről? Messziről csodálod, hogy úristen de jól néz ki, aztán közelről meg jött a meghökkenés a vakolatra. Ugye te is találkoztál már ilyen esettel?

Akkor szépen elhatároztad, hogy neked vagy  nem kell smink, vagy csak annyit használsz, amennyit a hétköznapokban is felkennél. Ami nagyon érdekes ebben az elhatározásban, hogy biztos lehetsz benne, innentől kezdve SENKI nem fog megismerni szünetben, hiszen nem tudtad felkelteni az érdeklődését. Nem látott a hallgató TÉGED. Te is csak egy mozgó célpont maradtál az előadásoddal a színpadon.

Miért kell neked ebben az esetben a profi biosminkes?

Rajnai-Orbán Teodóra a BNI Hungary egyik régió igazgatója, a Fb Iránytű konferencia házigazdája biosminkben

Rajnai-Orbán Teodóra a BNI Hungary egyik régió igazgatója, a Fb Iránytű konferencia házigazdája biosminkben

Nagyon egyszerű. Mert ő tudja áthidalni a vakolat és a láthatatlanság közötti részt. Tudja, hogy mi fog látszani az emelvényről, ha megvilágítanak, és mi az amitől még nem vakolat lesz rajtad, hanem ha szünetben találkozol a közönségeddel, akkor is NŐ, ember maradhatsz. Egy tudatos nő figyel rá, hogy ne elvesszen mindenki között, hanem megjegyezhetővé váljon. Ehhez nem kell vakolat, nem kell elrejteni a valós arcát, hanem ki kell emelni a szépségét. Mert szép vagy. Kócosan is, és előadást tartva is. Az utóbbihoz keress meg bátran, hogy teljesen harmóniában legyen a megjelenésed és a biosminked!

 

Miért kell a biosmink?

A kőolaj alapú sminkek erős fény hatására „beleégnek” a bőrbe. Filmréteget vonnak a bőrre, megakadályozva a bőr egészséges légzési mechanizmusát. Ez alapján az eltömített pórusok tölcsérként mélyítik a szabad gyököket, melyek így a bőr mélyebb rétegeitől elkezdve, a véráramig vezetik a szervezetbe az egészségre káros anyagokat, méreganyagokat. Ugye azt tudod, hogy a vér elvezeti az összes szervedbe, testrészedbe? A szabad gyökök mélyülése látható is: előbb utóbb ráncoknak fogjuk hívni őket.

Ezzel szemben a biosmink táplálja a bőrödet. Olyan, mintha nem is lennél kisminkelve. Az ilyen növényi összetevők, mint a kamilla, aloé vera, csalán, körömvirág a bőr gyulladásos reakcióit csökkentik. A damaszkuszi rózsa, a pálmarózsa, geránium kiegyensúlyozza, táplálja a bőrt. A többi összetevőről nem is beszélve, amit a Zuii Organic tartalmaz. Igen tudom, sokat emlegetem a Zuiit. Az van, hogy egyenlőre ezzel dolgozom. Mert jobbat eddig nem találtam professzionális felhasználásra. 🙂 Találtam már más biosminket is, eddig ez a legprofibb számomra.

 

Werk fotó Talabos Viktória, a Kasszarobbantó fb oldalak specialistája, nyári konferenciáján biosminkben

Werk fotó Talabos Viktória, a Kasszarobbantó fb oldalak specialistája, nyári konferenciáján biosminkben