Biosmink Érzékeny bőrűeknek és allergiásoknak

Ugyanannyit vagy akár még többet tudnak ezek a sminkek, mint az ismertek. Csak ezektől nem fog fájni és kipirosodni a bőröd… Látom, hogy egy nyelvet beszélünk: Téged is a tisztességes minőségű smink érdekel, ahogy engem is. Ugye játszottál már a gondolattal, hogy a következő tárgyalásodra vagy konferenciára végre olyan sminkben mész, amit lemosva is szép, egészséges a bőröd?

  • Érezted már milyen, amikor ekcémától szenvedtél, és bármit kentél a bőrödre semmit nem segített?
  • Próbáltad már levakarni a fejed, mert annyira fullasztó érzés volt sminket viselni az arcodon?
  • Tapasztaltad már, hogy milyen amikor pattanásod, vörös pöttyeid, Niagaraként könnyező szemed van egy-egy sminkelés után?
  • Esetleg duzzadt, akár sebes lett az égő arcod egy-egy smink/kozmetikum után?
  • Félsz kipróbálni egy újabb sminket, kozmetikumot, mert félsz attól, hogy megint csalódni fogsz, és feleslegesen vetted meg?
  • Azt ígérték, hogy természetes összetevőket tartalmaz, natúr termék és mégis újabb és újabb allergiás reakciód volt?

Jelentkezz be a sminktesztelésre ITT!

Nos én igen. Az összeset. Ez mind-mind egy allergiás reakció, mellyel a bőröd segélykiáltást nyújt feléd, hiszen a füledbe még sem súghatja. Ezek az allergiás reakciók figyelmeztetnek, hogy valami nincs rendben az általad használt kozmetikumok összetevőivel, és/vagy nem megfelelően étkezel. Bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, melynek funkciója a védelem. Megvédeni a testet a káros külső behatásoktól. Egy ideig képes rá, majd minél több mérgező, káros anyaggal találkozik, annál kevésbé képes ellátni megfelelően a funkcióját, ilyenkor elkezd tiltakozni, és kilökni magából. Ilyenkor jönnek azok a bőrtünetek, amik alaposan megkeserítik a mindennapjainkat.

Előadás tartása biosminkekről, allergiás reakciókról a Gödöllői Egyetem Zöld Klubja részére

Fürjes Orsolya vagyok, az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa. Mivel saját magamon az összes fent említett tünetet hoztam már, ezért sokáig azt hittem én vagyok egyedül ufó ezen a Földön.  Aztán hobbiból bio lettem a privát életemben, mert úgy tapasztaltam, hogy a kőolajszármazék mentes, parabén mentes, szintetikus illóanyag-mentes, szintetikus tartósítószer-mentes, méreganyagmentes kozmetikumoktól ezek a tüneteim vagy megszűntek,
vagy csökkentek. De a sminkjeimet még nem tudtam lecserélni, nem találtam alternatívát. Majd 2012-ben a sminkes vizsgámon a modellem arca teljesen bevörösödött, bedagadt, és alig kapott levegőt a profinak hirdetett sminktől. Kis híján anafilaxiás sokkot kapott.

Én ott eldöntöttem, hogy addig nem dolgozom sminkesként, amíg nem találok 100%-ban biosminket.
4 hónapot kellett rá csak várnom.

Nem vagy egyedül! Az elmúlt 4 évben több, mint 600 nő töltött ki különböző kérdőívemet és 60%-uk tapasztalt már a fent felsorolt tünetekből, és 40%-uk nem tudta, hogy ez egy allergiás reakció is lehet!

Mi a megoldás?


Gyere el és próbáld ki személyesen
az általam már letesztelt, nekem és számtalan ügyfelemnek allergiás reakciót nem okozó biosmink termékeket az Öko délutánomon!

Az  következő Öko délután időpontok:

A következő időpont és helyszín szervezés alatt van!

A belépés a sminktesztelés, körömlakk tesztelés árát tartalmazza:   3 500 Ft.

Ha farmer, cipzár ékszert szeretnél készíteni Réti Évával, a foglalkozás ára 2 500 Ft, mely tartalmazza az alapanyagokat is

Jelentkezz be a sminktesztelésre ITT!

A program menete: 

  • A program egy bemutatkozással kezdődik, melyet a biosminkek bemutatásával, és az egyéb sminkek kozmetikumokban található méreganyagok és a bőr kémiájával folytatódik. Hétköznapi nyelven elmondom néhány káros összetevő mit csinál a bőröddel. Ez a kémiai rész
  • Folytatásban Réti Éva, a Réthy Fashion tervezője és tulajdonosa bemutatja az ökodivat szépségeit,lehetőséget, és a fenntarthatóságra gyakorolt hatásait
  • Nem szeretnénk csak mi beszélni, így a program innentől interaktív, választható lesz:
  • Szabadon kipróbálhatjátok az előre odakészített fültisztító pálcikák segítségével a smink tesztereket, kozmetikum tesztereket. Kézzel kérlek semmibe ne nyúlj bele, mert nem higiénikus, és az organikus sminkek nagyon hamar romlanak bőrrel való érintkezés után!
  • Fakultatív programban Éva megtanít egyedi farmer, cipzár ékszert készíteni
  • Szabadon kérdezhettek engem, Évát a titeket érdeklő termékekről, megfoghatjátok, megnézhetitek, próbálhattok
  • Segítek a színeid kiválasztásában, ha bizonytalan vagy mit is kéne tesztelned magadon
  • Sminkmárkák amiket viszek magammal: ZAO, PHYT’S
  • Kozmetikum márkák amiket viszek magammal: PHYT’S, HerbArting, Dr.Gangá

Mi történik veled, ha nem jössz el?

  • Továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy olyan sminket használsz, amire allergiás vagy
  • Ha egyszer is elkezdődött egy allergiás reakció, minden kőolaj származékos, mérgező krémtől, sminktől egyre erősebb és durvább reakcióid lehetnek – van ügyfelem aki 2 óra sminkviselése után a sebészeten kötött ki, nedvedző, sebes bőrrel. Azóta boldogan sminkeli magát a termékeimmel és kizárólag olyan kencét, sampont, tisztítószert enged be a lakásába, amit én ajánlok neki
  • Tudtad, hogy a kőolajszármazékok megakadályozzák a bőr természetes légzését, a normális sejtcserét, ezáltal egyre nagyobb tölcséreket nyit a hámréteg aljába? Ezt hívjuk nem korral járó ráncosodásnak. Ugye te is láttál már 20 évest, aki legalább 45-nek nézett ki? Te hova szeretnél tartozni?
  • Továbbra is könnyezik a szemed és nem érted mi bajod van.
  • Egyszer csak rájössz, hogy a kedvenc sminkcuccodtól olyan hólyagos fertőzést kaptál, amivel hosszú hetekre rohangálhatsz akár szteroidos kenőcsökért is (nem mellesleg ugye tudod, hogy a szteroidos kenőcs kilyukasztja a vesédet? Nem, nem csak a sportolókkal esik ez meg)
  • Sorra veheted az újabb és újabb „csodakencéket” a bőrproblémáid elkendőzésére és nem megszűntetésére.

Nem csodaszert kínálok neked, hanem a természet erejét! Lehetőséget, hogy a bőröd selymes, sima, sugárzó lehessen. Lehetőséget, hogy mosolyogjon a bőröd és ne tiltakozzon.  Hogy a barátnőid azt  kérdezzék  meg, nahát mit csinálsz, hova jársz kozmetikushoz, netán plasztikai sebészhez hosszútávon.

Mi történik, ha az általam ajánlott termékek is allergiás reakciót váltanak ki?

Réti Évával közösen tartunk előadásokat biosmink és környezettudatosság témában a Gödöllői Egyetemen.

Semmi kockázatod nincs, mert egyéni érzékenység bárkinél lehet. Én is találtam szuper összetevőjű organikus sminket, ami az ételallergiámmal veszett össze, mert szójalecitin volt benne. Ha nálad is a helyszínen látható allergiás reakció lép fel, akkor egyszerűen visszautalom a pénzedet. 100%-ban.

Az Öko délután színvonalát a Réthy Fashion tervezője, Réti Éva emeli. Éva újrahasznosított farmerből prémium minőségű ruhákat, kiegészítőket, lakberendezési termékeket készít. Így  divatos, romantikus, exkluzív ökodivatot is bemutatok számodra. Sőt! Ajándékot is kapsz!

 

Szóval egyetlen dolgod van már csak: töltsd ki a megrendelő űrlapot, ha sminket is akarsz tesztelni utald át az Öko délután árát, és gyere el és próbáld ki személyesen, hogy bízhatsz-e bennem.

Jelentkezz be a sminktesztelésre ITT!

A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után, melyet az ÁSZF szerint utalással, előre kell rendezni.