Bár az egész telet báli szezonnak tekinthetjük,  farsangkor a telet elűzve színes, szép jelmezekbe bújunk. Ilyenkor még az is megadja a módját a szórakozásnak, aki egyébként nem egy nagy bálozó. Egy farsangi bálban az a nagyon szuper, hogy kilépve a komfortzónánkból, akár egy merészebb sminket, arcfestést is bevállalunk, hiszen ez egy „maszk” a maszkabálon, ami a hétköznapokat megszínesíti.

Elképzelted már, milyen lenne Hercegnőnek lenni, csupa csillogásban élni? Vagy éppen a Végzet Asszonya az a szerep, melyet csak a legtitkosabb álmaidban mersz megvalósítani? Ott a Természet Asszonya is, aki szép virágokat visel az arcán, vagy éppen csak a báját erősítette fel. Te mit szeretnél megmutatni?

Rengeteg szerep él Benned, mely mindenképpen felszínre szeretne törni! Farsang van, engedd szabadjára őket! A következmények egy felszabadult estéd lesz, melyben megcsillanhat végre egy rejtett éned!

Osszd meg velem az álmaidat, a rejtett énjeidet, hadd segítsek! Biosminkesként úgy tudom megvalósítani a legbelsőbb kívánságodat, hogy közben vigyázok az egészségedre, a bőrődre is, de tartós sminket kapsz tőlem, és egy felejthetetlen emléket, mellyel az estéd folyamán szerzel meg. 

biosmink

Füstös szem, hableánynak újragondolva