Te is félve vásárolsz bio-natúr termékeket a borsos ára és a nagy kiszerelés miatt, mi van ha még sem válik be alapon? Nos, én a saját bőrömet viszem a vásárra minden alkalommal, nem az állatokét, cruelty free minden termék, amivel szóba állok. Vagy még sem? Olvass tovább.

 

 

Miben különbözik az általam már tesztelésre elfogadott termékek?

Méreganyag mentesek. Kizárólag természetes anyagokkal rendelkeznek. Tejmentesek. Szójamentesek. Elsősorban növényi alapú, rengeteg vegán termékre érkezik felkérés, és akad olyan is, amiben a méhviasz az egyetlen állati eredetű termék. A HerbArting baba ápolási termékekről már készült korábban egy tesztem, azt a itt tudjátok elolvasni. Ez alapján az új összetevőkkel sokkal könnyebb dolgom volt, mert már ismertem Zsófia maximalizmusát, amit a termékei gyártása és fejlesztése során alkalmaz.

 

 

 

 

 

Az első termék a HerbArting első felnőtteknek szóló terméke, a mandulás arclemosó volt. Ez az arclemosó a benne lévő mandulahéj őrleményektől radíroz is. Tekintve, hogy pont nem szoktam úgy tesztelni, mint ahogy a használati utasítások mondják, el sem olvastam. Ebből lett az első tesztem: egyszerűen vatta korongra tettem belőle egy kisebb adagot és nekiálltam átdörgölni vele az arcomat. Mivel nem olvastam el a használati utasítást, rettentően zavart az arcomon maradt mandulahéj őrlemények és elsőként ezt egy rossz pontnak írtam fel. Aztán elővettem a PHYT’S organikus micellás arclemosómat, áttöröltem az arcomat, na itt már a kettő összhatásával nagyon elégedett voltam. A bőröm szép selymes maradt, és sokkal tápláltabb, és ragyogóbb! Le a kalappal előtte!

 

A tesztem következő része azt volt, hogy minek után ezt elmeséltem Zsófinak, nevetve közölte a telefonba, hogy de hát ezt vizes bőrre kell habosítva felvinni és utána leöblíteni vízzel (mégiscsak jó volt az első tippem, hogy muszáj áttörölni az arcot utána… 😀 ). Ok, kipróbáltam így is. No de mivel éppen a zuhany alatt jutott ez az eszembe, gondoltam üsse kavics, radírozzunk egyet a testemen is. A használati utasítással egy nagyon kellemes, finom dörzsölésben volt részem. A bőröm szerette, hidratálta, finom puha és selymes lett tőle.  Összességében úgy gondolom, hogy az eredeti megoldás azoknak jó, akiknek extrém érzékeny a bőrük. Én úgy vagyok vele, hogy nem naponta radírozunk, bár akkor ez a megoldás tökéletes, nem fog az arcbőr őrült zsírosodásba kezdeni. Testre kevés már a benne lévő mandulahéj. Nem fog radírozni. Oda előszeretettel ajánlom a fehér mérget, a fehér kristálycukrot. Olcsó, nagy és a kocka alak miatt durva szemcsés, elég alaposan radíroz, ha nem eszed meg nem káros, mi kell még? 😀  

 

A termék annyira megütötte a minőségi elvárásaimat, hogy itt meg is találod a webáruházamban. Jelenleg a kis kiszerelést töltöttem még csak fel, hogy te is kipróbálhasd, viszont nagyobb méretben is kapható. Nálam is. 🙂 Ha a használati utasítást követed, mindennapos használatra is szívesen ajánlom. Ha kicsit alaposabban radíroznál, akkor meg az én módszeremet kövesd a vatta koronggal. A bőrt sokkal alaposabban leradírozza és sokkal szebb lesz a végeredmény is… 🙂 A szép  organikus smink alapja a szépen ápolt és tisztított arcbőr, amit nem takargatni kell, hanem a szépségét kiemelni. Kiérdemelte az ArcSzíntér prémium termék plecsnimet. 🙂

Ha vásárlás előtt szeretnéd kipróbálni, akkor jelentkezz be az Öko délutánomra, ahol nem csak tesztelhetsz, de az összes színedet is meghatározom! 

 

Nemsokára leírom a HerbArting naptejjel való találkozásomat is.

 

BIOsminkben gazdag szép napot!
Fürjes Orsi,
a te személyes biosminkesed