Amikor elrévedve nézed a sminkelt nőket az interneten és nem tudsz azonosulni vele, mert azt látod hogy mű az egész. Akkor ezt most feltétlenül olvasd el!

Tele van a youtube sminkoktatós videókkal, jókkal rosszakkal. Tele vannak a magazinok sminkelt nőkkel. Tele vannak az online felületek sminkelt nőkkel, és amikor ránézel egyszerűen azt érzed, hogy ez annyira mű. Hogy semmi természetes nincsen rajta.
Elképzeled, ahogy fogod a vakoló lapátot és azzal felhúzod az arcodra a napi maszkot, csak hogy másnak mutasd magadat a világnak, mint aki vagy és a hideg ráz. Megértelek. Hihetetlen mértékben igazad van! Miért kellene a világnak műmaszkokról szólnia? Miért kell mindenkinek egységes gumibaba arccal, Barbie sminkkel rendelkeznie!

Elárulok egy olyan titkot, ami teljes mértékben megrengeti a világodat!

A smink nem attól lesz mű, hogy erősen sminkeli, és természetes, ha nem, hanem attól, hogy a megfelelő alapanyagot használod az elkészítése során!!!

Hogy mitől lesznek a nagy világmárkák sminkjeit használó nők egységesen műmacák a szemedben? A felhasznált smink alapanyagoktól. A kőolajszármazékos, parabénes, szilikonos, “ásványi alapú” sminkek minden egyes alkalommal szó szerint egy filmréteget von a bőrödre. Azért látszik mindenki gumi arcúnak, mert pontosan olyan, mint amikor a a Mrs. Doubfire-ben Robin Williams leveszi a gumi arcát. Pontosan ennyire él együtt és ennyire lélegzik a bőrödön, mintha a szilikon sütőformát tennéd az arcodra, akrylfestékkel kicicomázva.

Látom egy nyelvet beszélünk, és rajtad is keresztül-kasul futott a hidegrázás és az undor úgy, mint rajtam. Akkor egyáltalán ne is sminkeljünk? Hiszen csak akkor maradhatok természetes és sugárzó. ha nőként egyáltalán nem sminkelem magamat? Jogosan merült fel benned ez a kérdés. A válaszom egyértelműen: Nem.

Tudok egy megoldást, melytől a bőröd örömtáncot jár mindennap. Amikor a pillangó szárnyának selymes, puha, lágy simogatásával mosolyra húzodik az arcod. Amikor nem, hogy nem érzed, hogy ki vagy sminkelve, de csodálkozva és repdeső örömmel tudatosul benned, hogy folyamatosan rád mosolygó, elismerő tekinteteket, bókokat kapsz, hogy egyszerűen fantasztikusan nézel ki, mit csinálsz magaddal. És este a kislányod megkérdezi:
“- Anya, nem mosod le a sminkedet?
– Milyen sminket?” – ahogy az történt egyik ügyfelemnél.

Ez a Bio smink életérzés. Amikor mindegy, hogy színesen, láthatatlanul, rockerként sminkeled magad. Mert harmóniában, összhangban van a bőröddel, a megjelenéseddel, sugárzol és ragyogsz. Amikor a bio smink együtt él és lélegzik a bőröddel és akkor sem feltűnő, hogy használsz alapozót, amikor egy alkalomra erősebben ki vagy sminkelve. Egyetlen dolog ronthatja el az összhangot, ha nem tökéletes harmóniában használod a színeket egymással és a te színtípusodnak megfelelően, erről bővebben a következő cikkemben olvashatsz.