Egyéni vállalkozóként és egyedülálló anyaként az ember halmozottan kapja a megoldandó feladatokat és hirtelen eddig-eddig-eddig lesz tele mindennel, mint a Familía Kft. Cecíliája! Ugye nem csak én emlékszem még rá gyerekkoromból? 🙂 

Hát így jártam én is az elmúlt 1 évben. 3 gyereket egyedül nevelve, albérletben valahogy elkezdtek betemetni a tennivalók és a feladatok tömkelege. Már korábban is voltak próbálkozásaim virtuális asszisztensre és Zsuzsával például kifejezetten jól tudtam együtt dolgozni, csak valahogy én nem voltam elég jó vezető. Zsuzsa olyan személyiség, aki nagyon figyelt a részletekre, és mindenre részletesen rákérdezett, én pedig nem voltam felkészülve ezekre a kérdésekre. Aztán próbálkoztam mással is, sajnos nem sikerült hosszútávon együtt dolgoznunk. 

Aztán jött Szőke Klaudia, akivel régóta beszélgettünk és barátokká váltunk. Ő szerkeszti az Anyabázis oldalt, a Laura’s Room marketingese is volt már, blogot is ír folyamatosan: Klautalk, KulTúra Klauval és anno Indokreatív néven is megtaláltad, aminek a neve alatt egy gyönyörű, egzotikus világot épített fel termékei és magazinjai formájában (a káprázatos Instagram-galériáját itt találod). Klaudia lett a jobb kezem, aki segít nekem a facebook posztokban, a marketingben és közösen dolgozzuk ki a stratégiákat. Klaudia segítségével végre sokkal több időm van azzal foglalkozni, amiket igazán szeretek csinálni a vállalkozásomban. Ő is egyedül neveli a kislányát, így kölcsönösen tanítjuk egymást a hatékonyabb időbeosztásra (igazából én tanulok tőle… 🙂 ), és a megbeszélések is lényegre törőek, akár az ország két különböző pontján lévő játszótéren is képesek vagyunk gyors megbeszélést tartani telefonon.  🙂 

A fejlődés következő szakasza volt beismerni, hogy akárhogy is szeretnék zsonglőrködni az idővel, sajnos nekem sincs több időm, mint 24 óra és kötve vagyok bizony a postához, a futárokhoz és egyszerűen ez kikészítette az idegrendszeremet. Webshop tulajdonosként ez azért elég nagy gáz valljuk be. 🙂 Így ez a felismerés vezetett el ahhoz, hogy bizony szükségem van egy Csomagoló Angyalra, akit legnagyobb meglepetésemre a követőim közül, egy korábbi ügyfelem Orsi személyében találtam meg, méghozzá 2 nap alatt! Orsi egy igazi angyal! Októbertől Orsi fog részetekre összekészíteni minden egyes megrendelést az ArcSzíntér webshopból és a VIP ügyfeleim részére fenntartott webshopból is (tudtad, hogy minden vásárlóm kap hozzáférést az első vásárlás után? 🙂 Kizárólag itt érhetőek el a prémium minőségű PHYT’S biosminkek és biokozmetikumok). 

Orsi munkájának megkönnyítésére megbeszéltük, hogy egy ideig minden héten szerdán postázza azokat a termékeket, amelyeknek a kifizetése kedden 12 óráig megtörténik!