Sokáig húztam halasztottam, de végül meghoztam egy hatalmas döntést: Bezárom az ArcSzíntér webshopját. Hogy végleg-e? Olvasd el…

Manapság mindenhol azt hangoztatják, hogy olyan könnyű vállalkozni, csak kell néhány termék, egy webshop és aztán lesz valami. Én is beleestem ebbe a hibába, hiszen, semmi kifogásom a webshopok ellen, sőt, előszeretettel vásárolok ott én is. Nem hogy nincs ellene kifogásom, de még támogatom is 3 gyerekes anyukaként, sőt rendszeresen használom. És mégis bezárom ezt a shopot! DE NEM AZ ÖSSZESET!

2017. májusa óta az ArcSzíntéren az általam forgalmazott termékek egy részét el lehetett érni online is. Hatalmas lépés volt és nagyon hálás vagyok érte a mai napig is. Igen ám, viszont azóta eltelt 2 év. És nagyon sokat figyeltem és tanultam, elsősorban önmagamról és arról, hogy mikor szolgálok ki valakit nagyon nagy örömmel és szeretettel és mikor akarok egyszerűen csak túl lenni a feladaton. Egyre inkább frusztrálni kezdett, ha olyan valaki rendelt a webshopban, akivel korábban nem találkoztam. Nem tudtam, hogy jó lesz-e a megrendelt termék színe, vagy éppen az ő bőrének megfelelő-e. Zavart, hogy mi van, ha ételérzékeny, és gluténos terméket rendelt? Napokig tartó feszültség és frusztráció volt bennem és nem szívesen adtam fel a csomagokat sem.

Így hát rá kellett jönnöm, hogy van, amikor a hagyományos vásárlási formát preferálom. Azt, amikor találkozunk személyes, és megismerjük egymást. Amikor láttalak, kitapintottalak, tudom milyen színeid vannak. A neved már nem csak egy lesz a sok közül, hanem a különleges nő lesz, aki elsírta magát örömében, hogy végre nem fáj valami, amit ráken az arcára. Vagy éppen az a különleges nő lesz, akivel addig nevettünk, amíg az oldalunk is belesajdult. Vagy épen az a különleges nő, aki éppen a szemem előtt alakult át főnixként egy szárnyaszegett kis ázott verébből egy igazi kolibrivé. És rájöttem, hogy így már tényleg szerek foglalkozni a csomagokkal. MERT ANNAK A KÜLÖNLEGES NŐNEK készítjük össze a legnagyobb szeretettel, aki TE VAGY valójában.

Nem szűnik meg a webshop teljesen, hiszen a VIP vásárlói részére továbbra is elérhető lesz az ArcSzntér Törzsvásárlói Webshop. A két prémium minőségű francia biokozmetikum márkám együtt megvásárolható, megrendelhető. Így már pontosa azt az odafigyelést és szeretetet tudom nyújtani a csomagodat, amit szeretnék tükrözni és adni mindenkinek. Mert tudom, hogy Biztonságban vagy, hiszen szántunk egymásra időt, láttalak, és tudom, hogy milyen termékeket ajánljak neked, amik SZEMÉLYRESZABOTTAN neked állítottam össze. Sőt, az ArcSzíntér Törzsvásárlói webshopban olyan prémium termékekből álló csomagokat érhetsz el, amit sehol mmáshol az országban. <3 🙂

Szóval, ha szeretnéd elérni a jövőben is a termékeimet, illetve kíváncsi vagy, milyen életérzést kölcsönöz Neked egy gyönyörű biosmink, úgy kattints ide, és ha tanulni is szeretnél róla ÉS magadról, akkor vedd igénybe egy oktatásomat, konzultációmat ide kattintva, hogy megismerhesselek!