Mi is az a metamorf masszázs?

Kérdésed van?

5 + 1 =

A metamorf egy igazi átalakulás, mind testi, mind lelki szinten.

Nagyon különleges utat jártam be mind én, mind az ügyfeleim, akik eddig részt vettek nálam metamorf masszázson. Alapvetően a masszázst az ember úgy képzeli el, hogy elmegy valahova, ahol nyomkodják bizonyos testrészeit, bizonyos intenzitással. És ezek változatait a különböző technikák adják kézhez. Ez részben igaz a metamorfra is. Mégis, ennél sokkal több.

A legfontosabb megélésem ezzel kapcsolatban eddig az volt, hogy senkinek nem tudtam teljesen ugyanúgy csinálni, még akkor sem, ha ugyanarról a személyről beszélünk több alkalommal… Minden esetben szükségem van az illető személyre való ráhangolódásomra. Lehet ez furcsán hangzik, viszont éppen ettől működik. Ha a fizikai közérzet javítás részét nézem, akkor a folyamatot így kell elképzelni:

  • Megérkezés, lábáztatás, a probléma megbeszélése, hogy mivel érkeztél hozzám, min szeretnél oldani.
  • Kényelmes, sehol nem szorító ruhában hanyatt fekszel a masszázs ágyamon, ahol be leszel takarva teljesen.
  • Dolgozom a jobb talpon, lábszáron térdig, majd elindulok megkeresni a tested fölött az energia áramlások elakadását.
  • Dolgozom a bal talpon, lábszáron térdig, majd elindulok megkeresni a tested fölött az energia áramlások elakadását.
  • Utána ezt ismétlem először a jobb, majd a balkarral, és minden alkalommal keresem, hogy az ami még el van akadva és megmutatja magát.
  • A végén a fejet, arcot veszem kezelésbe, és segítek a maradék stresszt levezetni.

Leírva ez nem igazán tűnik bonyolultnak, megélésben mégis mindenkinek mást ad. Egy transzformációt, amikor a testtől elszakadt lélek sokszor felszínre hozza a tudatalattidból az elakadások gyökerét. Vagy éppen elveszted az egód álltal folyamatosan fenntartott kontrollt, és mélyen elalszol. Van, aki beszámol arról, hogy érzi, hogy nem csak mi ketten vagyunk jelent a térben ilyenkor, hanem akár sokszor az égi segítséget, az angyalokat, Istent, aki segít neki megtisztulnia. A megélések nem csak számotokra különbözőek, hanem számomra is. Sosem tudom előre, hogy mi fog történni, hogy meddig fog tartani, vagy éppen mi fog történni. Te tapasztaltál már hasonlót? Iratkozz fel, ha nem szeretnél lemaradni az újabb cikkekről

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Még több ebben a kategóriában

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Ha nem tudod mire van szükséged, vagy éppen pontosan tudod. Az egyéni konzultáció alkalmával elsősorban az életmódoddal, a bőrproblémáiddal foglalkozunk. A személyes étel-. és egyéb érzékenységekkel, legyen szó akár kozmetikumokról. A testi bajaid felmérésével. Ilyenkor partnert is ajánlhatok részedre, akivel együtt dolgozva közösen, veled együtt teszünk a fizikai egészségedért. 2007 óta figyelem a kozmetikumokban lévő összetevőket és a testen, bőrön megjelenő problémákat. Mivel sok saját problémám sem szűnt csak a teljesen tiszta, bio kozmetikumoktól, így saját és gyerekeim ételallergiája, és intoleranciája vezetett arra az útra, melyen 2013 óta tisztába kell lennem az étkezések és táplálék kiegészítés, a kivezetés fontosságával és részleteivel. A konzultációt akár online is megtarthatjuk.
FONTOS! Nem diagnosztizálok, és nem végzek orvosi kezeléseket. Irányt mutatok, hogy merre indulj el és merre keresd a problémát.

bővebben
Életmód váltásom következményei – 1. rész

Életmód váltásom következményei – 1. rész

Az elmúlt évek kisebb-nagyobb változtatásai komoly hatással voltak mind a testemre, mind a lelkemre, mind a kapcsolataimra. Mivel akkora változások történtek, ezért több cikkben fogom csak tudni összefoglalni.Biosminkesként 8 évig az volt a védjegyem, hogy amire én...

bővebben
Bőség – újra hangolva

Bőség – újra hangolva

A bőségről az a téves elképzelés alakult ki, hogy csak akkor van, amikor úszol a pénzben, mint Dagobert bácsi. Az is egyféle bőség, a pénz energia bősége. Te vajon észreveszed, a többit?Nagyon sok évet töltöttem el anyagi szűkösségben, sokszor télen fűtés nélkül...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Írta: Fürjes Orsolya