Bio sminktanfolyam

A nőiességed megélésének koronája, következő lépcsőfoka a megjelenésed harmónizálása? Érzékeny, allergiás a bőröd, esetleg étel allergiákkal, intoleranciákkal rendelkezel? Netán már pontosan tudod, hogy a kozmetikumokon keresztül mennyi mérgező anyag szívódik fel a testedbe és szeretnél végre tiszta, 100%-ban bio kozmetikumokat használni? Akkor jó helyen jársz, nálam az Egyéni és az Anya-lánya sminktanfolyamon kizárólag 100%-ban minősített bio, organikus termékekkel tanulhatod meg a színeidet, a szépségedet kiemelő sminked elkészítését.

Megrendelés után egyéni időpont foglalás van!

A valódi biokozmetikumok nem csak látszatot keltenek, hanem ragyogóvá, élővé táplálják a bőrödet

Sminkelni már az ókor óta sminkel az ember. Mégis az elmúlt évezredekben a szépségipar által ajánlott termékek sokszor súlyos idegmérgek voltak, mint például a higany, az arzén, az ólom. Napjaink kozmetikumai sok esetben nem kevésbé veszélyesek, hiszen a kőolajszármazékok, habosító tenzidek, szilikonok, mesterséges anyagok éppen úgy mérgezőek a testünkre. Tudtad, hogy egy teljesen átlagos ember naponta 350-550 test és életidegen anyagot ken a bőrére, melyek a bőrrel való érintkezéstől elkezdve 2 percen belül a véráramban is kimutathatóak? Hogy kerülheted ezt el? Úgy, hogy nem elég elhinni a hangzatos bio, természetes összetevőkkel, vegán, stb marketing címkéket. Valódi hatóanyagokkal érdemes körbe venni magadat.

2011 óta figyeltem a kozmetikumokban lévő összetevőket, 2014-től kizárólag 100%-ban biosminkekkel és biokozmetikumokkal dolgoztam biosminkesként. Utam során derült fény saját ételallergiáimra, gyermekeim, ügyfeleim ételérzékenységére. Így elkezdtem az ajánlott kozmetikumoknál odafigyelni arra is, hogy a bőrön keresztül olyan összetevő se szívódhasson fel, amire ételként érzékeny lehetett valaki. Hozzám a kifejezetten problémás, allergiás, érzékeny bőrrel fordultak ügyfeleim, vagy mert egészségtudatosan, bio módon kezdték el élni az életüket. 2014 óta számtalan kozmetikum márkát ellenőriztem le, volt ami tényleg bio is volt, mégsem voltam hajlandó dolgozni vele, hiszen nem volt prémium minőség. Vagy hamar eltűnt a smink, vagy nem is látszódott, vagy éppenséggel nem lehetett vele professzionálisan dolgozni. Az is fontos volt, hogy a termékek együtt, egymással is kompatibilisek legyenek. Volt bio smink márka, amivel 2 dolog miatt nem dolgoztam: a kapszaicin (erős paprika hatóanyaga) a bőr előkészítő termékekben, vagy éppen a bio azt jelentette, hogy csak ásványi anyagból, ún. mineral kozmetikum volt. Ez utóbbi hosszútávon szintén eltömíti a pórusokat, tehát még sem tesz jót sem a bőrnek, sem pedig a testnek.

2016 óta dolgozom együtt Illés Virággal, aki a ZAO biosminkeket, valamint az Oollution prémium kozmetikumokat forgalmazza. Virág híresen maximalista, nem csak  az összetevők tisztaságát illetően. Szintén 2016 óta dolgozom együtt Kerkow Tímea által forgalmazott Phyt’s bio kozmetikumokkal. A Phyt’s termékekkel kizárólag plusz bio szakvizsgát tevő kozmetikusok dolgozhatnak, és kifejezetten kozmetikusok számára fejlesztik immár töretlenül BIO, prémium hozzáállással 50 éve. Mivel ők ketten éppen olyan magasra tették a mércét a minőséget és hatóanyagok tekintetében, eddig nem találtam olyan márkát, amivel kiegészíthettem volna őket.

Sminktanfolyamaimon kizárólag ezekkel a márkákkal találkozhatsz. Nem csak minden eszközt biztosítok számodra, hanem megkeressük és összeírjuk a színtípusodnak, bőrtípusodnak, korodnak megfelelő tápláló biokozmetikumokat és biosminkeket egyaránt. Mivel minden tanfolyamom egyéni, így akár a meglévő kompetenciákat, tudást egészítjük ki, de akár teljesen az alapoktól is felépíthetjük a sminkelési technikáidat. Mindig 2 féle sminket nézünk meg, legalább 4,5 óra időtartamban. 

Ez mind szép és jó, de a biosmink az láthatatlan, avagy tévhitek a bio kozmetikumokról

  • A mellékelt képen is biosminkkel készítettem a sminket és a testfestés részét is. Számtalan extrém sminket készítettem az évek alatt.
  • Honnan tudhatom, hogy ezek tényleg bio termékek? Egyrészt minden termék minősített bio, organikus összetevőkkel rendelkezik, másrészt minden egyes kozmetikum minimum 80%-ban csak bio összetevőkkel rendelkezik, de sok esetben inkább 95-100%.
  • Sosem sminkeltem, akkor is nekem való? Igen, akár a legalapabb dolgokkal is kezdhetjük, és minden eszközt, terméket pontosan megbeszélünk.
  • Mennyire tartósak ezek a sminkek? Megfelelő fixálással és technikákkal a saját esküvőmön is csak ezeket hordtam, sőt táncolni is rendszeresen táncoltam benne. Igazából hétköznapokra teljesen alkalmasak, a reggel elkészített smink is megmarad estig. Számomra extrém körülmények között is bizonyított többször.

 

Neked milyen teendőid lesznek?

N

Készíts nekem előre 3-5 közeli képet az arcodról fehér háttér előtt, természetes fényben. Ezek az előzetes bőrállapot és színtípus meghatározásához kell, és hogy ellenőrizzem lesz-e megfelelő színű alapozó nálam.

N

A sminktanfolyamon minden eszközt rendelkezésre bocsájtok, de ha szeretnéd megnézetni a jelenlegi sminktermékeidet, kozmetikumaidat, hogy használhatóek-e még, akkor hozd el őket magaddal.

Mi fog történni veled?

  • Elsőnek rendeld meg az egyéni vagy az Anya-lánya sminktanfolyamot
  • A fizetési adataid megadásával jelezheted, hogy ezt önmagadnak, vagy másnak szeretnéd ajándékba adni.
  • A fizetést a CIB Bank bankkártyás fizetési felületén teheted meg, én nem kapom meg a bankkártya adataidat, csak a számlázási adatokat, és az időpont foglalást.
  • Ajándékkártya esetén felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük kinek a részére, hova küldjem az utalványt postai úton.
  • Küldj nekem képet az arcodról e-mailben.
  • Gyere el a megbeszélt időpontra a sminktanfolyamra, és egyszerűen engedd szabadjára a kérdéseidet, a nyitottságodat és töltsünk el együtt egy igazán nőies, 4,5 órás kikapcsolódási időt!

Rendeld meg most, és lépj a testi-lelki egészség útjára!