Az időpont foglalás menete

Az időpontokat leghamarabb 1 héttel későbbre tudom adni. Az időpont foglalás az időpont általam történő elfogadásával válik élessé, 1 munkanapon belül várhatod a visszajelzést az elfogadásról. A kifizetett időpontot 1 alkalommal tudod módosítani, ha akkor sem tudsz eljönni, úgy a foglaló nálam marad. A foglalásról, további teendőkről emailben kapod a foglalás leadása után tájékoztatót. 

Időpontfoglalás

Visszajelzések

 

Ami személyes problémával mentem, azzal ott "szembe találkoztam". Nehéz volt "farkasszemet nézni" vele, de a környezet, a légkör, a jelen lévők adtak hozzá erőt, ezért "meg tudtam nyitni" magam, hogy változást érjünk el. Rögtön utána intenzíven jelentkezett is, ami azóta is (2 hónapja) tart, és ez jó.

Méhtisztító Erőtáncról

 

"Rendkívül sok ilyen kezelés, terápia van, a legtöbbel szemben valahogy megvan bennem egy fenntartás a legtöbb ilyen “mindent megold” kezelés kapcsán.
Aztán úgy hozta a véletlen, h elkeveredtem Orsihoz egy metamorf masszázsra. Hát az nagyon durva volt. Nem maga a masszázs, ott szinte “semmi” nem történt. De ami energetikai, lelki szinten történt közben egészen sokkolt. Szerintem a mai napig pontról pontra el tudnám mesélni, mi történt.
Mióta Iringó megszültett, folyamatosan alhasi fajdalmaim voltak. Az első két évben nagyon durva mértékben. Orvostól orvosig turnéztam vele, h kiderüljön mi nem stimmel. Természetesen sehol nem talált senki semmit. Ez a nő meg, nettó 40 perc alatt megtalálta, feloldotta és megmutatta nekem, hogy mi okozta a fájdalmat és hogyan tudom megoldani azt a lelki blokkot. Vasárnap pedig egy másik csoportos alkalmat tart, méhtisztító táncot. Nyilván sokkal célirányosabb és hatékonyabb, támogatóbb lesz ez az alkalom, mint egy “mezei” masszázs." "

Sz. Enikő

Köszönöm a lehetőséget hogy részt vehettem egy méhtisztitó alkalmon Orsival! Szeretném azoknak a hölgyeknek ajánlani akik veszteséggel élik az életüket a nóiességük bármely területén. Fontos hogy mi NŐK teljes egészében éljük az életünket. Ehhez a felismeréshez segít ez az alkalom, elengedni, megérteni, megélni, tudatosítani. Nekem sokat segített!

Szalai Anikó

"Megkönnyebbülés, kipihent érzés, megnyugvás" - metamorf masszázs

Timi 

Kérdésed van?

4 + 5 =