Tisztító erőtánc

Amikor azt érzed, hogy szükséged van a nőiséged mély, aktív és erőteljes tisztítására. A tisztító erőtánc szertartásommal arra hívlak, hogy tevékenyen részt vegyél a megtisztulási folyamatodban!

A következő alkalom: 2022.08.12. 16:30 perc

A tánc az élet legősibb kifejező eszköze

Nem kell tudnod feltétlenül megnevezni, hogy te most éppen szalon táncot, népi táncot, örömtáncot, tangót mit jársz. A tisztító erőtáncon a lelked legmélyét hívjuk segítségül, és a benned élő, rejlő mozdulatokkal dolgozunk, nem koreográfiákkal. 

Az egész a gyerekkorommal kezdődött. Hacsak zenét hallottam, a testem egyből mozdult rá. Követte a hangulatot, a bennem rejlő érzéseket. Ha dühös voltam, akkor a mozdulataim keményebbek lettek. Ha szexinek érzem magam, akkor egy buliban aznap biztosan bezsebeltem az összes bókot és nem ültem egy percet sem. A zene és a zenére történő mozgás egy olyan csatorna, melyen át a lélek nem csak a saját testeddel, de az Isteni teremtő erőkkel képes kapcsolódni. Éppen ezért, ha egyedül érzed magad az elakadásaiddal, akkor szükséged van egy megfelelő segítőre, aki behívja a térbe a gyógyulásodhoz szükséges erőket. Van, aki meditál, és van aki úgy érzi, hogy nem tud. Én abban tudok segíteni, hogy teret adok a lefolytott, felhalmozott, beakadt, fájdalmas, bármilyen problémádnak, hogy azok biztonságosan a felszínre törhessenek, és megtisztulhassanak. 

Az erőtánc egy szertartás. Egy olyan útra hívlak, ahol kimondhatod, ami fáj. Kiadhatod, ami dühít, éget, tombol, borzol, elkeserít, rabságba hajt, teret és helyet adunk neki, hogy távozásával nyitottá válj az Isteni feltétel nélküli szeretet befogadására. Nekünk nőknek a méhünk a teremtő központunk. Minden ősanyánk (anya, nagymamák, dédik, stb) minden érzése, nehézsége, fájdalma tárolva van benne. Emelett minden egyes megfogant gyermek sejtjei is bennünk keringenek. legyen szó megszületett vagy meg nem született gyermekről. Éppen ezért fontos, hogy a nőiességünk, a teremtő központunkat meg tudjuk tisztíani a fájdalmaktól, betegségektől, lerakódásoktól. Akkor is, ha már fizikailag nincsen méhünk,mert az energiája, a lenyomata ott van. Ezek a tisztítások nem csak minket, hanem felfelé az ősöket, és lefelé a gyermekeinket is tisztítja.

Foglald be a helyedet kedvezményesen július 29-ig!

-25% 

Az erőtáncra összesen 6 főt tudok fogadni a korlátozott hely miatt. Foglalás a lap alján

Kedvezményes jelentkezés

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Fontos tudnivalók

A tisztító erőtánc csoportosan, előre meghirdetett időpontokban történik. Éppen ezért összegyüjtöttem a legfontosabb tudnivalókat a következő alkalomról

A következő alkalom időpontja: 2022.08.12.

A tisztító erőtáncot Csobánkán tartom. Az alkalom ára 15 000 Ft/fő, július 22-ig történő jelentkezéssel csak 12 750 Ft/ fő
Kezdés időpontja: 16:30
A várható befejezés 21:00
Hozd magaddal a problémádat, a nyitottságodat, és a vágyat a gyógyulásra. A kis lista segít, hogy még mire lehet szükséged:

N

Szükség lesz egy hosszú szoknyára, hozhatsz mellé kendőt is

N

Ha fázós a talpad, akkor meleg zoknira, mamuszra

N

Valami, amit megoszthatsz velünk, pl.: rágcsálni való, üdítő 🙂

Mi fog történni veled?

Az erőtáncot egy közös beszélgetéssel kezdjük, ahol annyit mondasz el a problémádról, amennyit úgy érzel, hogy meg tudsz osztani velünk. Megnézzük, hogy milyen érzéssel érkeztél, mi van benned. A probléma mélységét, ha nem akarod mindenki előtt feltárni, akkor egy levélben megírhatod. A levél címzettjei lehetnek a szüleid, egy korábbi kapcsolatod, egy meghatározó személy, bárki és bármi, amit úgy érzel, hogy fájdalmat, bánatot, szorongást, szomorúságot, dühöt stb okozott. Ezután egy közös imával, körmozgással kezdünk, hogy támogassuk egymást a megtisztulás folyamatában. És itt kezdődik majd a táncod személyesen, dobolhatsz, tapsolhatsz, énekelhetsz, bármi, amit úgy érzel, hogy jön a zenére. A tánc után biztosan tartunk egy kis szünetet, itt lesz szükség az elemózsiára, hogy visszatöltsük magunkat. 🙂 Ezek után végig csinálunk egy újjászületés szertartást, ahol mindenki egyesével végig megy a folyamaton, és a többiek segítenek “megszületni” neki, ki ki érez hívást a másik útjának segítésében, mint szülő. A végén pedig egy önmagunkat megáldó szertartást fogunk elvégezni, és ismét egy közös imával, énekléssel fejezzük be a szertartásokat. Ekkor végig beszéljük, hogy ki mivel tud hazatérni, mit kapott a mai nap folyamán.

Alapvetően a zene és a tánc segítségét hívjuk arra, hogy a felénk érkező tiszta energiákat fogadni tudjuk. Hogy kapcsolódni tudjunk Önmagunkhoz, a belső lényünkhoz, a saját kis templomunkhoz. A tánc mozgás, amely által a hullámokban érkező energia folyamok sokkal könnyebben befogadhatóak. Ezt használjuk fel, hogy a méhünket megtisztítsuk, hogy a teremtő központunk megszabaduljon atól a problémától, amivel érkezel. 

Fizetés bankkártyával, előre utalással lehetséges, ha kedvezményes árat szeretnél! Bankkártyás fizetéshez tedd a kosárba termékként!

Szolgáltatások

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Szolgáltatás foglalása

A kitöltéssel elfogadod, hogy a foglalással megrendelést adsz le, ami fizetési kötelezettséget von maga után.

Lemondás

A megrendelt szolgáltatást legkésőbb 48 órával korábban mondhatod le. Amennyiben később mondanád le, úgy a szolgáltatás árát sajnos nem áll módomban visszaadni. Kérlek figyeljünk egymás egészségére, így ha hirtelen lebetegszel feltétlenül szólj és egyeztessünk egy másik időpontot.

Számlázás és fizetés

A számlát, díjbekérőt az ELEKTROSÁMÁN Betéti Társaságtól fogod kapni, mivel közös cégünk van a férjemmel. Fizetni előre utalással tudsz elsősorban.