Egyéni felmérés

Ha a tested folyamatos jelzéseket ad, tüneteket produkál, akkor számodra az egyéni felmérés az, ami segíthet. Funkcionálisan, holisztikusan megnézzük az alábbi funkciókat: emésztés és gyomor, bőr, vércukor kontroll, energia kontroll, pajzsmirigy funkció, testsúly, hormon háztartás, fájdalom/gyulladás, kognitív funkciók (mentális, emocionáláis, spirituális). A tünetek domino elvet követnek, igyekszem veled együtt működve megkeresni minél több gyökér okokat, majd utána havi szinten tanítalak a tested jelzéseit figyelve komplett életmódot változtatni. Ez egy hosszútávú, közös munka.

Megrendelés után egyéni időpont foglalás van!

A testünk, lelkünk egészsége nem létezik egyik a másik nélkül

Éppen ezért az egyéni konzultációmon sok éves tapasztalatom és legújabb tanulmányaim egyaránt fontos pillérek. Ugyanis nem tartottam elgendőnek, hogy csak az általatok használt kozmetikumokkal foglalkozzam. Nem elég biokozmetikumokat használni, ha az étkesünk toxikus, hiányos, akár érzékenységek, allergiák is fennálhatnak. És nem elég az étkezésre odafigyelni, ha mellette nem figyelsz az alvásra, a kozmetikumokra, az életmódra,a testmozgásra, a megfelelő makrotápanyagpótlásra,  a stresszre, a lelkedre.

2011 óta figyeltem a kozmetikumokban lévő összetevőket, 2014-től kizárólag 100%-ban biosminkekkel és biokozmetikumokkal dolgoztam biosminkesként. Utam során derült fény saját ételallergiáimra, gyermekeim, ügyfeleim ételérzékenységére. Így elkezdtem az ajánlott kozmetikumoknál odafigyelni arra is, hogy a bőrön keresztül olyan összetevő se szívódhasson fel, amire ételként érzékeny lehetett valaki. Hozzám a kifejezetten problémás, allergiás, érzékeny bőrrel fordultak ügyfeleim, vagy mert egészségtudatosan, bio módon kezdték el élni az életüket. Minél többet láttam meg, annál inkább tudtam, hogy csak a felszínt kapargatom, így idén belevágtam Kokavecz Katalin Funkcionális életmód mentor képzésébe is, ami jelenleg is folyamatban van. A folyamatos tanulás mellett a stresszkezelésben, energiagyógyításban már aktívan tevékenykedem. Valamint folyamatosan bővítem az elvégzett modulokkal az egyéni felméréseimet.

Ha eddig csak sejtéseid voltak, hogy a meglévő bőrtüneteid hány féle módon jelenhet meg, akkor az egyéni felmérésem egyenesen neked szól. Jelenleg felmérem a bőr és a testállapotot, funcionális oknyomozás alá, górcső alá vesszük a megjelenő tüneteket, hogy megtalálhassuk a kiváltó okokat. A felmérésen segítek eligazodni a bőr- és színtípusodban is, és a végén kapsz egy teljesen megbízható listát is a személyre szabott kozmetikumokról is.

Mihelyt elvégeztem a Funkcionális életmód mentor képzést, ez a konzultáció megváltozik, valamint több részre fog oszlani, ami akár több hónapos mentori kísérést fog jelenteni. Ezt az árat addig érheted el.

Fontos tudnivalók

Az egyéni konzultáció során nem diagnosztizálok, nem gyógyítok. Nem helyettesíti az orvosi kezeléseket sem. Felmérem azt a pontot, ahol jelenleg vagy, és megkeressük holisztikus, empirikus szemlélettel a felmerülő problémák gyökerét. Szükség esetén saját magam küldelek el orvoshoz, egyéb, akár laboros vizsgálatokra. 

Az egyéni konzultáció részemről 5-6 óra munkát jelenthet.

 • Megrendelés után kiküldök számodra néhány kérdőívet, amiket kitöltve várok vissza. 
 • Utána időpontot egyeztetünk a bőrállapotod, színeid, egyéb érzékenységek feltárásáa. Ez lehet online, vagy személyesen nálam Csobánkán is. 
 • Egy várhatón 90 perces konzultáción veszel részt majd.
 • Majd összesítem az összes beérkező információt, rendszerbe szedem, és elküldöm neked a változtatási javaslataimmal együtt. Itt kapod meg a bőr és színtípusodnak megfelelő biokozmetikum ajánlásomat is.
 • Ha kell, javaslok további szakembereket, akik segíteni tudnak számodra, akár orvosi irányba is

 

Neked milyen teendőid lesznek?

N

Szükség lesz időre, amíg kitöltöd a felméréseket

N

Készíts nekem előre 3-5 közeli képet az arcodról fehér háttér előtt, természetes fényben. Ezek az előzetes bőrállapot és színtípus meghatározáshoz kell

N

Kell találnunk egy közös időpontot, amikor megbeszéljük mindkettőnk kérdéset. Erre az időpontra kell összeszedned a saját kérdéseidet. 

N

Ha vannak korábbi felméréseid, leleteid, küldd el nekem őket

Mi fog történni veled?

 • Elsőnek rendeld meg az egyéni konzultációt
 • A fizetési adataid megadásával jelezheted, hogy ezt önmagadnak, vagy másnak szeretnéd ajándékba adni.
 • A fizetést a CIB Bank bankkártyás fizetési felületén teheted meg, én nem kapom meg a bankkártya adataidat, csak a számlázási adatokat, és az időpont foglalást.
 • Ajándékkártya esetén felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük kinek a részére, hova küldjem az utalványt postai úton.
 • Felveszem veled a kapcsolatot, és e-mailben elküldöm az előzetes felméréseket. 
 • Küldj nekem képet az arcodról e-mailben.
 • Kérlek a kitöltött kérdőívekkel küldd vissza részemre a számodra látható, megélt problémákat, ami miatt az egyéni konzultációt választottad. Ha vannak már most kérdéseid, azokat is. 
 • Itt fogunk időpontot egyeztetni a tényeleges konzultációra, lehetőleg személyesen Csobánkára. 
 • Majd e-mailben megkapsz minden javaslatomat, mellyel előrébb léphetsz az életmódoddal, egészségeddel kapcsolatban. Nem diagnosztizálok, nem gyógyítok. Oknyomozok és megmutatom a meglátásaimat. 

Rendeld meg most, és lépj a testi-lelki egészség útjára!