Szolgáltatói árlista a nőiséged emeléséért

Rövid leírást és árakat tartalmaz. Az oldal alján a kapcsolati űrlappal tudod őket jelenleg elérni. Ha egyéni kérdésed van korában keresett szolgáltatásról, akkor is a lenti űrlapon tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Metamorf masszázs 12 000 ft

Ez a masszázs egy érintés és energetikai blokk oldás alapú kezelés keveréke. A masszázs alatt érintett testrészek: talp, lábfej, lábszár térdig, kezek, karok és fej. A test többi részénél a csakra pontok elakadásain dolgozunk közösen. Egy-egy probléma feloldásához 4-5 alkalom szükséges lehet, erre javaslom a bérletet! Bővebben a blogomon!

A testben lévő energetikai elkadások
oldása
Nyugtató, relaxáló
Energetikailag tisztított térben
1 problémára javasolt 4-5
alkalom

Méhtisztító erőtánc  18 500 ft

A Méhtisztító Erőtánc 2 különböző energetikai blokkoldás ötvözete: erőtánc +Munay Ki Méháldó szertartás. Téged hívlak, ha szeretnéd a női minőségeidet akadályok nélkül megélni! Ha szeretnél megtisztulni korábbi párkapcsolatok fájdalmaitól, nőgyógyászati problémáktól, női sérüléseidtől. Akkor is, ha már nincs méhed! Ha érdekel mi ez, olvass róla a blogomon.

Kiscsoportos energiagyógyítás
Előre meghirdetett időpontokban
Akár vidékre is megyek, ezzel kapcsolatban vedd fel velem a kapcsolatot!

Egyéni       felmérés 45 000 ft

Az egyéni konzultáció alkalmával felmérjük a bőrproblémákat, a meglévő egészségi problémákat. Holisztikusan, empatikusan, funkcionálisan. Ez alapján segítek megtalálni számodra problmák háttérokait, és megbeszéljük, hogy milyen kozmetikumok, esetleg étrend, energetikai kezelésben milyen irányok jöhetnek számításba. Merre indulhatsz el a változtatás útján.

Bőrdiagnosztika
Egyéni érzékenységek felmérése
Étkezés, életmód felmérése

KAPCSOLAT

Megrendelés előtt a legjobb kérdezni. Vedd fel velem a kapcsolatot , és egyeztessük, hogy mire van a leginkább szükséged. 

Telefon

+36 70 850 5664

Email

hello@furjesorsi.hu

Helyszín

2014 Csobánka Rózsa utca 2.

Amikor biztosan elérsz telefonon

H-P: 8:30-19:00
Sz: 9:30-15:00

Szolgáltatás foglalása

A kitöltéssel elfogadod, hogy a foglalással megrendelést adsz le, ami fizetési kötelezettséget von maga után.

Lemondás

A megrendelt szolgáltatást legkésőbb 48 órával korábban mondhatod le. Amennyiben később mondanád le, úgy a szolgáltatás árát sajnos nem áll módomban visszaadni. Kérlek figyeljünk egymás egészségére, így ha hirtelen lebetegszel feltétlenül szólj és egyeztessünk egy másik időpontot.
A lemondásra és új időpot foglalásra, ha nem vis major (hirtelen jött baleset, beteg lettél, a gyereked lett beteg, kórházba kerültél), akkor 1 alkalommal van lehetőséged. A második dátum változtatásnál a megrendelt szolgáltatás 50%-át ki kell fizetni, hiszen szolgáltatóként több dátumot tartottam fent neked, amire mást nem tudtam fogadni.

Számlázás és fizetés

A számlát, díjbekérőt az ELEKTROSÁMÁN Betéti Társaságtól fogod kapni, mivel a férjemmel közös cégünk van. Fizetni előre utalással tudsz elsősorban. Előre egyeztetve, a helyszínen készpénzben is fizethetsz, ilyen esetben az időpont foglalás 50% előleg előre elutalással történik meg.


.