Szolgáltatói árlista a nőiséged emeléséért

Rövid leírást és árakat tartalmaz. Az oldal alján a kapcsolati űrlappal tudod őket jelenleg elérni. Ha egyéni kérdésed van korában keresett szolgáltatásról, akkor is a lenti űrlapon tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Metamorf masszázs 12 000 ft

Ez a masszázs egy érintés és energetikai blokk oldás alapú kezelés keveréke. A masszázs alatt érintett testrészek: talp, lábfej, lábszár térdig, kezek, karok és fej. A test többi részénél a csakra pontok elakadásain dolgozunk közösen. Egy-egy probléma feloldásához 4-5 alkalom szükséges lehet, erre javaslom a bérletet!

A testben lévő energetikai elkadások
oldása
Nyugtató, relaxáló
Energetikailag tisztított térben
1 problémára javasolt 4-5 
alkalom

Metamorf Bérlet  50 000 ft

5 alkalmas metamorf masszázs kezelés,ha komolyan veszed az elakadásaid oldását. A bérlet 8 hétig érvényes jelen járványügyi helyzetben. A metamorf kezeléseket javasolt 1 hét kihagyással végezni, a bérletbe bele van számolva az esetleges időpont változtatása is! Az 5 alkalom egy időpontban történő megvásárlása 17% kedvezményt biztosít számodra!

5 alkalmas
8 hétig érvényes
Heti 1 alkalmat jelent
Kedvezményes vételár

Egyéni konzultáció 25 000 ft

Az egyéni konzultáció alkalmával felmérjük az igényeidet, a problémáidat, és az alapján beszéljük meg, hogy mire van szükséged, tudok-e én segiteni neked vagy sem. A meglévő problémák alapján megbeszéljük, hogy merre indulhass tovább. 

Bőrdiagnosztika
Egyéni érzékenységek felmérése
Étkezés, életmód felmérése

Szolgáltatások

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

KAPCSOLAT

Megrendelés előtt a legjobb kérdezni. Vedd fel velem a kapcsolatot , és egyeztessük, hogy mire van a leginkább szükséged. 

Telefon

+36 70 850 5664

Email

hello@furjesorsi.hu

Helyszín

2014 Csobánka Rózsa utca 2.

Amikor biztosan elérsz telefonon

H-P: 8:30-19:00
Sz: 9:30-15:00

Szolgáltatás foglalása

A kitöltéssel elfogadod, hogy a foglalással megrendelést adsz le, ami fizetési kötelezettséget von maga után.

Lemondás

A megrendelt szolgáltatást legkésőbb 48 órával korábban mondhatod le. Amennyiben később mondanád le, úgy a szolgáltatás árát sajnos nem áll módomban visszaadni. Kérlek figyeljünk egymás egészségére, így ha hirtelen lebetegszel feltétlenül szólj és egyeztessünk egy másik időpontot.
A lemondásra és új időpot foglalásra, ha nem vis major (hirtelen jött baleset, beteg lettél, a gyereked lett beteg, kórházba kerültél), akkor 1 alkalommal van lehetőséged. A második dátum változtatásnál a megrendelt szolgáltatás 50%-át ki kell fizetni, hiszen szolgáltatóként több dátumot tartottam fent neked, amire mást nem tudtam fogadni.

Számlázás és fizetés

A számlát, díjbekérőt az ELEKTROSÁMÁN Betéti Társaságtól fogod kapni, mivel a férjemmel közös cégünk van. Fizetni előre utalással tudsz elsősorban. Előre egyeztetve, a helyszínen készpénzben is fizethetsz, ilyen esetben az időpont foglalás 50% előleg előre elutalással történik meg.


.