Méhtisztítás, avagy a nők megőrültek?

Szerző: | máj 16, 2022 | Anyaság, Egészség, energia gyógyítás, Lelki

Akár tetszik, akár nem, a biológia meghatározza, hogy melyik nemnek hol van a teremtő központja. A nőknek a méhük és a hozzátartozó szervek. 

Félre értés ne essék, nincs bajom senkivel, aki a saját neméhez vonzódik, viszont a nő meghatározásba bizony beletartozik a biológiai meghatározás is. Férfiaknál nem lehet a méhet tisztítani, mert nincs.  🙂 Ugyanakkor nekik is meg van a saját teremtő központjuk, és ezt éppen úgy tisztítani kell időnként. 

Valahol réges-régen szándékosan kezdték elfelejtetni, eltemetni a nőkkel a teremtés csodáját. Számtalan évezreden keresztül üldöztek minden nőt, aki az ősi tudással rendelkezik. Aki másoknak segít a saját női sebeit megélni, gyógyítani. Aki tudja, hogy miként működik egy VÁRandósság, és egy terhesség, amikor a bennünk növekvő kicsiny lélek TEHER és nem várva várt. Minél többet figyelek, annál inkább látom meg a magyar nyelv szépséges, kifejező, mélyebb tartalommal rendelkező, leíró , teljes meg- és átélést biztosító szavait. Ezek az ősi tudások öröklődtek csendben, rejtve, a legnagyobb titokkal  akár szájhagyomány útján. Titkos beavatási szertartásokon, melyeket a szeretet és a feltétlen segíteni akaár mellett évrezdeken keresztül belengett a félelmek végtelen leszorító ereje. Éppen ezért ma a nőknek számtalan olyan elfolytással, rettegéssel, fájdalommal, félelemmel, gyásszal kell megküzdeniük, melyeket eleink megéltek, magukba zártak. És bizony minden egyes esemény, mely nagyobb érzelmi reakciót váltanak ki belőlünk, azok letárolódnak a DNS-ünkben is, sokszor kimutathatóan egy-egy megszakadt láncolattal. Melyeken minden anya örökít tovább, ha olyan nem csak a lányainak, de van amit nekik. 

A lányom, aki "képzeli" a fájdalmat

Tudtad, hogy minden megfogant magzat teljes DNS-ét tartalmazó sejtei az anyában keringenek akár évtizedeken keresztül? Akkor is, ha megszületett, akkor is, ha nem. Akkor is, ha elvetéltél, akkor is, ha megszakadt, vagy meg  kellett szakítanod valamilyen úton módon a folyamatot. 

És ezt minden megszülető nemzedéknek tovább adod. Így lehet, hogy fogalmad sincs miért vetélsz el mondjuk többször és marad meg hirtelen mégis egy baba, mikor látszólag semmiféle szervi probléma nem áll mögötte. Valószínűleg az egyik ősöd éppen ezt élte meg, és ezt a mintát adta tovább, ezt örökölted. 

Beszélhetünk a rosszul választott párkapcsolatokról is. Mindegyik sérülésedet a méhed letárolja. Minden egyes fájdalmat, melyet a női léted megélt, vagy amelyet anyáid éltek meg. És ebből bőven kijutott az elmúlt elmúlt évszázad csak 2 világháborúját tekintve, mindenki részére. Egy-egy családállításomon, amikor magamon dolgoztam, vagy másokén segítettem, egyszer nem volt olyan alkalom, ahol valakinek a családjában ne került volna elő egy-egy háborús történet. Mert ezekre a traumák feldolgozására akkor és azóta szüleink nem kaptak segítséget. Görgetjük magunk előtt a problémákat és amit gyerekként mondjuk egy mérgező szülői háttérrel megkaptunk, és megfogadtuk, hogy teljesen biztosan nem adjuk át a gyerekeinknek, azokra sorra csodálkozunk rá, hogy bizony be-betörnek azok a minták.

Évekig jártam családállításokra, mégis a legnagyobb, minőségi változást az jelentette az életembe, amikor az első méhtisztító, áldó szertartásomon részt vettem. Konkrétan egy brutális fizikai tisztulást követően (erős, fekete darabos, hosszabb menstruáció után) kb. 1 hónappal később összejöttem a Férfivel, akihez azóta hozzá is mentem feleségül. Mindezt úgy, hogy azért nálam egy bántalmazó kapcsolat után már nőgyógyászati problémák is felmerültek addigra.

Éppen ezért, miután ráálltam a nőiség mentorálásra, és holisztikus gyógyításra biztosan tudtam, hogy a méh megtisztítása, áldása nem maradhat ki abból, amit nyújtani tudok. Viszont a saját képemre formálva tudom átadni számotokra ezt a gyönyörű, erőteljes, mélységes, végtelen, csodálatos megtisztulást és szertartást, éppen ezért én a saját erősségemet, a TÁNCOT hívom az energiák mozgatásának terébe be. Úgy neveztem el, hogy Méhtisztító erőtánc. Ebbe a folyamatba nem egyedül kísérlek végig, hanem csoportosan, végig kísérjük egymást mi nők a gyógyuláson. Közösségben, női körben, védett térben. Megélve az összetartozást, a mélységeket, a fájdalmakat, a megtartó feltétel nélküli szeretetet, a nőiséged tisztulását. Akkor is, ha fizikailag már nincs méhed, az energetikája ott van! Gyere el a következő szertartásomra, és engedd meg magadnak a gyógyulást, ősi, asszonyi körben.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Nőiség mentor blog

Még több ebben a kategóriában

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Ha nem tudod mire van szükséged, vagy éppen pontosan tudod. Az egyéni konzultáció alkalmával elsősorban az életmódoddal, a bőrproblémáiddal foglalkozunk. A személyes étel-. és egyéb érzékenységekkel, legyen szó akár kozmetikumokról. A testi bajaid felmérésével. Ilyenkor partnert is ajánlhatok részedre, akivel együtt dolgozva közösen, veled együtt teszünk a fizikai egészségedért. 2007 óta figyelem a kozmetikumokban lévő összetevőket és a testen, bőrön megjelenő problémákat. Mivel sok saját problémám sem szűnt csak a teljesen tiszta, bio kozmetikumoktól, így saját és gyerekeim ételallergiája, és intoleranciája vezetett arra az útra, melyen 2013 óta tisztába kell lennem az étkezések és táplálék kiegészítés, a kivezetés fontosságával és részleteivel. A konzultációt akár online is megtarthatjuk.
FONTOS! Nem diagnosztizálok, és nem végzek orvosi kezeléseket. Irányt mutatok, hogy merre indulj el és merre keresd a problémát.

bővebben
Szalon nyitás Csobánkán!

Szalon nyitás Csobánkán!

Sokáig kerestem megfelelő helyet, ahol fogadhatom az ügyfeleimet Metamorf masszázsra, egyéni konzultációkra. Nem találtam megfelelőt, így hát megcsináltuk a férjemmel!Az az igazság, hogy tavaly átalakult az életünk, kiderült, hogy babát várok, és hát az eltűnésemből...

bővebben
Szalon nyitás Csobánkán!

Szalon nyitás Csobánkán!

Sokáig kerestem megfelelő helyet, ahol fogadhatom az ügyfeleimet Metamorf masszázsra, egyéni konzultációkra. Nem találtam megfelelőt, így hát megcsináltuk a férjemmel!Az az igazság, hogy tavaly átalakult az életünk, kiderült, hogy babát várok, és hát az eltűnésemből...

bővebben

Írta: Fürjes Orsolya