Méhtisztító erőtánc – gyakran ismételt kérdések

A bőségről az a téves elképzelés alakult ki, hogy csak akkor van, amikor úszol a pénzben, mint Dagobert bácsi. Az is egyféle bőség, a pénz energia bősége. Te vajon észreveszed, a többit?

Nagyon sok évet töltöttem el anyagi szűkösségben, sokszor télen fűtés nélkül éltem, méghozzá a gyerekeimmel együtt. Igen, érintett minket is a KATA törvény és látom az inflációt is, valahogy az elmúlt évek tapasztalásai, energtikai oldásai, tisztításai eljuttattak arra a pontra, hogy látom, mi MINDENBEN élünk már bőségben. Ezeket a tapasztalásokat osztom meg veled, hátha te is jobban meglátod, megéled, a bőséget. Ha még sem sikerül, várlak szeretettel a metamorf masszázs kezeléseimen, hogy együtt oldjuk fel a blokkjaidat. 

A lányom, aki "képzeli" a fájdalmat

Mikben nyilvánulhat meg a bőség, ha nem csak a pénzben? 

Számomra elsőnek a végtelen, tiszta szeretet fénye az, aminek tágasságán mindig meglepődök. A Teremtő és Földanya által képes vagyok a szívemben a Fent és a Lent feltétel nélküli szeretetébe bekapcsolódni. És itt van az, amikor a végtelen fogalmát megérti az ember. 

Aztán lehet bőséged a munkában, az éltető környezetedben, a társad mellett, a gyerekeiddel, ha vannak. A terményekkel, amikkel megdolgoztál, az állatokkal, amiket gondozol, az élményekben amiket megosztasz másokkal. Te észre veszed ezeket? Hálált adsz értük?  

    A bőség – szükség – szűkösség nagyon kifejező szavak. Az is érezheti magát szűkösen, akinek máshoz viszonyítva dugig van a pénztárcája, mégis a saját gondolat világában a NINCS ELÉG az egyetlen dolog, amit észrevesz. Ugyanakkor kívülről nézve ő az, akit mindenki mondjuk felső középosztályba sorolja, és nem érti, miért elégedetlen az életével folyton. 

    Ugyanakkor, én tényleg mélyről indultam, meglehetősen mélyre süllyedtem. Mondhatnám, hogy összeesküdtek ellenem a körülmények, és hibáztathatok mást. Ugyanakkor az is az én döntésem volt, amikor nem láttam, hogy jobb lenne nekem, ha kiszállok végre teljesen egy bántalmazó kapcsolatból, hanem játszmáztunk, csiki-csukiztunk egymással mindketten. Csak aztán én belekezdtem az önfejlesztésbe, mert egy idő után fuldokoltam ebben a szituációban. Eljártam családállításokra, végtelenül csodás coachokkal beszéltem, megismertem a saját és a bántalmazó (és még sok más )lélek pszichológiáját, észrevettem a mintákat, a rendszereket, a megszokott köröket. Sosem láttam volna rá  egyre magasabb szintről az életemre, ha nem kezdem el befogani azt, hogy valami nem jó, és nem azért, mert én rossznak hiszem, hanem mert tényleg az volt! 

    Ha valaha is éltél olyan kapcsolatban, amit végtelenül megbántál, és hibáztatnád magad, hogy miért nem vetted észre korábban, hogy te csak egy kirakatbábú vagy, egy boxzsák, egy rongy, amivel napota törölték fel a padlót, akkor kérlek NE TEDD! Volt idő, amikor bántottam magamat elég sokat, hogy miként lehettem áldozat, ha világ életemben úgy gondoltam, hogy vezető vagyok, erős vagyok, és visszaverek minden támadást. Az önbántásom abból eredt, hogy a valóságom az volt, hogy mindenki bántott engem, akkor az  a normális, ha énis bántom magamat, ” hiszen ennyi embernek csak igaza van már! ” A jolly joker mondat, ami ilyenkor kirántott a cselekvőképtelen depiből: „az akkori információim és tudásom alapján a számomra legjobb döntést hoztam meg!”

     

    Még akkor is, ha abból döntésedből tanulni kellett, akkor is, ha nem csak fájdalmas pofon volt, hanem purgatórium járás tűsarkúban futva. A KATA törvény után hirtelen én is azt gondoltam, hogy hát hurrá, mi lesz, a törölközőt nem dobjuk be, de hát azért mégis. Ezért részt vettem egy tréningen, ami a bőség teremtéséről szólt. És ahogy körbenéztem, hirtelen észrevettem a bőséget magam körül. És az erre méginkább elkezdtett áramolni felém.  Pedig higgyjétek el, volt, amikor családállításon a bőség szereplője hátat fordított az egész bagázsnak, és hiába kapott volna akár Isteni engedélyt is, akkor is közölte, hogy hozzá? Na ne röhögtess… Hogy milyen bőségeket vettem észre? 

      • van egy csodálatos férjem, akivel szó szerint egymás társai vagyunk. Hozzáteszem, 1,5 hónappal azután jöttünk össze, mikor részt vettem a saját első MÉHtisztító, áldó szertatásomon
      • A gyerekeim többnyire jótestvérekként el is viselik egymást, nyomokban szeretet is tartalmaznak 😉 
      • Olyan helyre költöztünk, ahol mindennap Völgyzugolyként éljük a napjainkat. Akkor is, ha a számtalan állat azért bőven ad okot bosszankodásra. 
      • Vannak BIO, saját termelésű táplálék forrásaink. Gyümölcsfák, diófák, szőlő, saját fűszerkert, bogyós gyümölcsök, picurka, de annál több meglepetéssel teli veteményes, tyúkok, saját tojás. Az idei aszályban ugyan a darazsak, és a madarak leették ugyan a gyümölcs jó részét, annak ellenére, hoy víz mindig volt kint, viszont hálistennek így ők jövőre is a természetünk részei. 
      • Hozzátartozik a minden napjainkhoz, hogy megjelenik egy-egy védett állat a kertünkben. Szarvasbogár, erdei sikló, különleges kismadarak. 
      • Nem zártuk be a közös céget a férjemmel, sőt a nőiség mentor tevékenységemet, miután ránéztem az energetikára, még saját EV alá tettem
      • Ki tudjuk fizetni a továbbképzéseinket. Én éppen ma vagyok túl a Funkcionális életmód mentor képzésem 2. moduljának vizsgáin… Eredmény még nincs 😉 
      • Amikor csak tudtam, megvettem amit lehetett gyümölcsöt, és befőztem magunknak. 
      • A gyerekeimmel nem csak azt lehetett megbeszélni, hogy amikor csak lehet, hagyjanak tanulni, de mlg segítettek is, mert lefoglalták egymást is. 

    Hogy voltunk-e nyaralni idén? Nem. Sőt annyit dolgoztunk, hogy volt, hogy csak reggel 5 percig láttuk egymást. Hogy pihentünk-e? Igen, amikor csak lehetett. Hogy fáradtak vagyunk-e? Éppen igen. Na jó, éppen pokolian kivagyok merülve… Vannak előrelépéseink folyamatosan, csak engedd meg magadnak, hogy azt lásd meg, ami körülvesz és táplál Teged!

    Kérlek oszd meg minden barátoddal ezt a cikket, akikről úgy gondolod, hogy értéket adhat számára!

    0 hozzászólás

    Egy hozzászólás elküldése

    Nőiség mentor blog

    Még több ebben a kategóriában

    Egyéni konzultáció

    Egyéni konzultáció

    Ha nem tudod mire van szükséged, vagy éppen pontosan tudod. Az egyéni konzultáció alkalmával elsősorban az életmódoddal, a bőrproblémáiddal foglalkozunk. A személyes étel-. és egyéb érzékenységekkel, legyen szó akár kozmetikumokról. A testi bajaid felmérésével. Ilyenkor partnert is ajánlhatok részedre, akivel együtt dolgozva közösen, veled együtt teszünk a fizikai egészségedért. 2007 óta figyelem a kozmetikumokban lévő összetevőket és a testen, bőrön megjelenő problémákat. Mivel sok saját problémám sem szűnt csak a teljesen tiszta, bio kozmetikumoktól, így saját és gyerekeim ételallergiája, és intoleranciája vezetett arra az útra, melyen 2013 óta tisztába kell lennem az étkezések és táplálék kiegészítés, a kivezetés fontosságával és részleteivel. A konzultációt akár online is megtarthatjuk.
    FONTOS! Nem diagnosztizálok, és nem végzek orvosi kezeléseket. Irányt mutatok, hogy merre indulj el és merre keresd a problémát.

    bővebben

    Szalon nyitás Csobánkán!

    Sokáig kerestem megfelelő helyet, ahol fogadhatom az ügyfeleimet Metamorf masszázsra, egyéni konzultációkra. Nem találtam megfelelőt, így hát megcsináltuk a férjemmel!Az az igazság, hogy tavaly átalakult az életünk, kiderült, hogy babát várok, és hát az eltűnésemből...

    bővebben

    Szalon nyitás Csobánkán!

    Sokáig kerestem megfelelő helyet, ahol fogadhatom az ügyfeleimet Metamorf masszázsra, egyéni konzultációkra. Nem találtam megfelelőt, így hát megcsináltuk a férjemmel!Az az igazság, hogy tavaly átalakult az életünk, kiderült, hogy babát várok, és hát az eltűnésemből...

    bővebben

    Írta: Fürjes Orsolya