Metamorf masszázs

Az átalakulás masszázsa. Érintés alapú, energetikai blokkoldás és stresszkezelés. Erre van szükséged, ha a mókuskerékből már nem látsz kiutat, csak az előtted tornyosuló akadályokat. A Metamorf masszázs segít, amikor szeretnél valamit megváltoztatni, áttranszformálni.

Bérlet és ajándékutalvány formájában is elérhető.

Megrendelés után egyéni időpont foglalás van!

Az érintés a legfontosabb, legalapvetőbb szükségletünk

Éppen ezért a Metamorf masszázs is érintéssel nyitja meg a csakrapontokat, hogy az áramlás energia folyamként indulhasson be. Az érintés több stresszt képes oldani, mintha csak az elengedést gyakorolnád.

A metamorf görög szó, jelentése: átalakulás. A kezelés során többnyire mély, relaxációs állapotba kerülnek ügyfeleim, ami pihentető, gyógyító hatással van a szervezet egészségre, ideértve a mentális és a fizikai fájdalmakat, blokkokat. A masszázs háton fekve történik, a lábakat, a karokat, a vállakat és a fejet  érintve. Az egyes testrészeknél megnyitott csakrapontok energiaáramlásában felfedezett blokkokat a következő testrész érintése előtt oldom fel. Ezen pontok megnyitásával az életerőt adó Chi – energiaáramlás folyam – akadályait oldjuk fel, hogy a rendszer helyreálljon.

A Metamorf masszázs lehet pihenés, vagy akár mentális utazás is. Láthatsz képeket, de az is lehet, hogy érzések jelennek meg benned. Előfordulhat, hogy csak színeket, energiákat, fényeket észlelsz, de rendben van az is, ha egyszerűen csak elalszol. Védett térben kapcsollak össze a Teremtő feltétel nélküli szeretetének fényével, valamint Földanya megtartó energiájával. A Fent és a Lent benned kapcsolódik össze, így képessé válsz az elakadások feloldására. Mert ahogy a víz mindig talál utat magának, az energia is éppúgy képes lebontani, kigörgetni, átmosni az akadályokat.

Figyelem!

A Metamorf masszázs elsősorban relaxáció, illetve stresszoldás, nem helyettesíti az orvosi kezelést, de adott esetben kiegészítheti azt.

A Metamorf masszázst itthon, Csobánkán végzem.
Cím:  2014 Csobánka, Rózsa utca 2.

1 alkalom ára: 15 000 Ft/fő
5 alkalmas bérlet ára:  75 000 Ft helyett 60 000 Ft/fő
Lehetőség van online csak foglalót fizetni, ami 4500 Ft. A fennmaradó összeget a helyszínen, készpénzben tudod rendezni.

Mit hozz magaddal?

N

Kényelmes  rövidnadrágot, esetleg bőszárú, hosszú nadrágot, amit térd fölé hajthatok. Fontos, hogy sehol ne szorítson, nyomjon.

N

Pánt nélküli felsőt, vagy olyan öltözéket, hogy kényelmesen hozzáférhessek a karodhoz, vállaidhoz.

N

A nyitottságodat, bizalmadat, hogy a változásokat be tudd fogadni.

Fontos tudnivalók:

  • Először válaszd ki, hogy egy alkalmat foglalnál, kifizetnél, vagy bérletet szeretnél venni.
  • A fizetési adataid megadásával jelezheted, hogy ezt önmagadnak, vagy másnak szeretnéd ajándékba adni.
  • A fizetést a CIB Bank bankkártyás fizetési felületén teheted meg, én nem kapom meg a bankkártya adataidat, csak a számlázási adatokat, és az időpont foglalást.
  • Mindenképpen megjelenik az időpontfoglaló számodra, ajándék esetén nem kell foglalkoznod vele.
  • Ajándékkártya esetén felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük kinek a részére, hova küldjem az utalványt postai úton, esetleg e-mailben.
  • Időpontfoglalás után felhívlak, és a biztonság kedvéért egyeztetünk.
  • A foglalást a kezdés időpontja előtt 24 órával egyszer van lehetőséged módosítani.
  • Érkezés után át tudsz öltözni, majd kapsz egy melegvízes lábfürdőt. Megbeszéljük, hogy milyen problémával érkeztél hozzám, milyen elakadáson dolgozzunk.
  • Innentől kezdve csak pihenj, relaxálj, a többi az én dolgom.

Válaszd ki, hogy melyik formában szeretnéd megvenni a Metamorf masszázst! Fizetés után automatikusan eléred az időpontfoglaló oldalt.