Metamorf masszázs

3 600 Ft50 000 Ft

Ez a masszázs egy érintés és energetikai blokk oldás alapú kezelés keveréke. A masszázs alatt érintett testrészek: talp, lábfej, lábszár térdig, kezek, karok és fej. A test többi részénél a csakra pontok elakadásain dolgozunk közösen. Egy-egy probléma feloldásához 4-5 alkalom szükséges lehet, erre javaslom a bérletet!

A testben lévő energetikai elkadások oldása
Nyugtató, relaxáló
Energetikailag tisztított térben
1 problémára javasolt 4-5 alkalom

Helyszín: Csobánka Rózsa utca 2.
Időpont: Előre egyeztetve, elsősorban hétköznapokon 9-14 óráig lehet időpontot foglalni

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

A Metamorf masszázst az ÁTALAKULÁS masszázsának is nevezik. Az elnevezése , a metamorphosis görög eredetű szóból származik, mely átalakulást, átváltozást jelent.
Az életünk során minden pillanatban érnek minket különböző lelki behatások, akár jók, akár kevésbé jók. Azok a sérülések negatív hatások, melyek nehézséget okoztak nekünk az életünk során, egy energetikai lenyomatot hagynak a testünkben, mely akadályozza az energia szabadon áramlását, blokkokat okoz a test energetikai rendszerében. Ezek a blokkok, mélyen a tudalattinkban raktározódnak és mivel az energia áramlása akadályozott, lelki és akár fizikai síkon is megnyilvánulnak.
Akár egy bizonyos folyamatban ahol azt érzem nem tudok döntéseket hozni, vagy csak nagyon nehezen, vagy akár súlyosabb esetben betegségek formájában is megnyilvánul előbb utóbb a lelki elakadás.
Ezeket az elakadásokat lenyomatokat három ídősíkról hozhatjuk.
-előző életeinkből
-a fogantatásunk pillanatától, az Édesanyám méhében töltött ídőből, hiszen itt az édesanyám által megélt nehéz érzéseket is érezzük, sőt akár generációkig is átvehetünk nehézségeket.
-és a harmadik ídősík a jelen életünkben átélt nehézségek, melyek általában annyira mélyen vannak a tudatalattiban eltemetve, hogy nem is emlékszünk rájuk.
A Metamorf Érintésterápia egy speciális blokkoldó technika, mely nagyon finom, lágy érintéssekkel a lábon, a kézfejen és az arcon, fejen történő érintésekkel oldja a tudatalattiban a blokkokat, elakadásokat.
A lábon történő kezelés segíti többek között, hogy merjünk lépni, felszabadítja az előrejutás képességét az életünkben.
A karok illetve a kezek a szívcsakránk meghosszabbodása, mit is segít vajon amikor a kéz reflexpontjain dolgozunk?
Azt, hogy szívünkből merjünk cselekedni, elindítani az újat, merjünk a szívünk vágya szerint élni, és megtudjuk fogalmazni szívünk vágyát ,majd kiengedni a kezünk által és elindítani ezt a cselekvő energiát.
Az arcon, fejen való kezelés segíti beintegrálódni a változást mely az új életünk megéléséhez szükséges, mindezt azután hogy elengedtük a régit mely már nem szolgál minket.
A gerincünk reflexpontjain keresztül stimuláljuk az idegrendszert, ahol oldjuk a letárolt mintákat, majd azokat az energiákat melyek már nem segítik az utunkat, a szív központunkon keresztül vezetjük ki, ezzel helyet és teret biztosítva az újnak.
Az érintések, és az energia kezelés által az energiarendszerben lévő blokkok feloldódnak, mely hatására a szervezet harmóniába kerül. Megszabadulhatunk a korlátozó mintáktól, berögződésektől, feloldja a bennünk mélyen rejtőző félelmeket és gátlásokat.
Ezt a gyógyító eljárást már korábban az ősi gyógyítók, sámánok is alkalmazták.
A Metamorf masszázsnak nincsen ellenjavallata, egyaránt alkalmazható időseknél, felnőtteknél és gyermekenél is. Én kismamáknál az első trimeszterben nem vállalom.

További információk

masszázs

1 alkalom, 5 alkalom, Foglaló

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metamorf masszázs”