Méhtisztító Erőtánc

Amikor azt érzed, hogy szükséged van  nőiséged mély, aktív és erőteljes megtisztulására. A Méhtisztító Erőtánc szertartásommal arra hívlak, hogy tévekény részese legyél megtisztulási folyamatodnak. 

Személyes okokból várhatóan télen lesz legközelebb!

A tánc az élet legősibb kifejező eszköze

Nem kell tudnod feltétlen megnevezni, hogy te most éppen szalontáncot, néptáncot, örömtáncot, tangót jársz-e. A tisztító erőtáncon a lelked legmélyét hívjuk segítségül, és a benned élő, rejlő mozdulatokkal dolgozunk, nem koreográfiákkal.

Az egész a gyermekkoromban kezdődött. Ha csak zenét hallottam, a testem egyből mozdult rá. Követte a hangulatot, a bennem rejlő érzéseket. Ha dühös voltam, akkor a mozdulataim is keményebbek lettek. Ha szexinek éreztem magam, akkor egy buliban aznap biztosan bezsebeltem az összes bókot és nem ültem egy percet sem. A zene és a zenére történő mozgás egy olyan csatorna, melyen át a lelkünk nem csak a saját testünkkel, hanem az Istentől kapott, teremtő erőnkkel képes kapcsolódni. Épp ezért, ha egyedül érzed magad az elakadásaiddal, elengedhetetlen egy megfelelő segítő, aki behívja a térbe a gyógyulásodhoz szükséges erőket. Van, aki meditál, és van, aki úgy érzi, hogy nem ez az ő útja. Én abban tudok segíteni, hogy teret adok a sokféle, lefojtott, felhalmozott, beakadt, fájdalmas problémádnak, hogy azok biztonságosan a felszínre törhessenek, és megtisztulhassanak.

Az Erőtánc egy szertartás. Egy olyan útra hívlak, ahol bátran kimondhatod, ami fáj. Kiadhatod, ami dühít, éget, tombol, borzol, elkeserít, rabságba hajt, teret és helyet adunk annak, hogy mindezen érzések távozásával nyitottá válj az Isteni, feltétel nélküli szeretet befogadására. Nekünk, nőknek a méhünk a teremtő központunk. Minden ősanyánk (anyáink, nagyanyáink, dédanyáink) összes érzése, nehézsége, fájdalma hetedíziglen tárolva van benne. Emellett minden egyes megfogant gyermekünk sejtjei is bennünk keringenek, legyen szó megszületett vagy meg nem született gyermekről. Épp ezért fontos, hogy a nőiességünket, a teremtő központunkat meg tudjuk tisztítani a fájdalmaktól, betegségektől, lerakódásoktól. Akkor is, ha már fizikailag nincsen méhünk, mert az energiája, a lenyomata akkor is bennünk van. Ezek a tisztítások nem csak minket, hanem felfelé az ősöket, és lefelé a gyermekeinket is tisztítják.

Fontos tudnivalók

A Méhtisztító Erőtánc csoportosan, előre meghirdetett időpontokban történik. Az alábbiakban összegyűjtöttem számodra a legfontosabb tudnivalókat:

A következő alkalom időpontja: várhatóan 2023. telén!

A Méhtisztító Erőtáncról elérhető következő alkalomról hírlevélben fogok értesítést küldeni. Kérlek iratkozz fel:

Még mire lehet szükséged?

N

Egy szoknyára vagy ruhára, hozhatsz mellé kendőt is

N

Ha fázós a talpad, akkor meleg zoknira, mamuszra

N

Valami, amit szívesen megosztanál velünk: rágcsálnivaló, üdítő 🙂

Mi fog történni veled?

Az alkalmat egy közös beszélgetéssel kezdjük, ahol annyit mondasz el a problémádról, amennyit úgy érzel, hogy meg szeretnél osztani velünk. Megnézzük, hogy milyen érzésekkel érkeztél, mi munkál benned. Ezután egy közös imával, körmozgással támogatjuk egymást a megtisztulás folyamatában. Ahol a táncod személyessé válhat. A tánc után egy rövid szünetben felfrissítjük magunkat néhány falat rágcsálnivalóval. Ha hozol magaddal valamit, amivel másokat is meg tudsz kínálni, azt köszönettel fogadjuk.

Ezek után végigcsinálunk egy Munay Ki méháldó újjászületési szertartást, ahol mindenki egyesével végighalad a folyamaton. A végén pedig egy megerősítő, közös imával, énekléssel, zárókörrel fejezzük be a folyamatot.

A zene és a tánc segítségével fogadjuk a felénk érkező tiszta energiákat. Ezáltal kapcsolódunk önmagunkhoz, saját belső templomunkhoz. A tánc az az ősi mozgás, amely által a hullámokban érkező energiafolyamok könnyedén befogadhatóvá válnak. Ezt használjuk fel a méhtisztítás során, hogy teremtő központunk megszabaduljon a térbe behozott, gyógyulásra váró problémáktól.

Az eseményen a helyedet a bankkártyás fizetéssel tudod biztosítani!

Gyakran ismételt kérdések

Mit mondanak, akik már részt vettek egy erőtáncomon?

Az ajánlások valósak. Mégis olyan személyes problémákkal érkeznek vendégeim, amiket nem mindenki vállal fel névvel együtt.

V.

 

Ami személyes problémával mentem, azzal ott „szembe találkoztam”. Nehéz volt „farkasszemet nézni” vele, de a környezet, a légkör, a jelen lévők adtak hozzá erőt, ezért „meg tudtam nyitni” magam, hogy változást érjünk el. Rögtön utána intenzíven jelentkezett is, ami azóta is (2 hónapja) tart, és ez jó.

Méhtisztító Erőtáncról

Min. Magasság: auto

Szőcs Enikő

 

„Ötletem sem volt, hogy mi vár majd rám az erőtáncon. Nem volt komfortos belegondolni, hogy nekem, akinek nem „anyanyelve” a tánc, mégis ezen a nyelven kell majd dolgoznom saját elakadásaimon. Az összegyűlt nők azonban olyan nyitottan és „kendőzetlenül” hozták be a térbe az elakadásukat, hogy végül mindannyiunk görcsei feloldódtak és a zene utat talált mindannyiunk lelkéhez, hogy felszínre tudjuk hozni az elakadást. Orsi tudatosan és mégis finoman vezette a táncot, hagyott teret a feloldódásra, de ráérzett arra is, mikor kell a táncosnak „segítenie”, hogy felszínre tudjon kerülni az elakadás és megszülethessen a feloldódás is a tánc végére.”

 

Szalai Anikó

Köszönöm a lehetőséget hogy részt vehettem egy Méhtisztitó alkalmon Orsival! Szeretném azoknak a hölgyeknek ajánlani akik veszteséggel élik az életüket a nőiességük bármely területén. Fontos hogy mi NŐK teljes egészében éljük az életünket. Ehhez a felismeréshez segít ez az alkalom, elengedni, megérteni, megélni, tudatosítani. Nekem sokat segített!