Keresgélsz a Googleben és mindenki natúr sminket, természetes sminket hirdet és nem tudod, hogy hol érezheted magadat és a bőrödet biztonságban. Nem tudsz eligazodni a sok hely között, hogy vásárolj? Összeszedtünk 30 érvet, hogy miért éppen Fürjes Orsolya, az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa az, aki leginkább segíteni tud neked a választásban. 

 

  1. Fürjes Orsolya az egyetlen sminkes, aki sosem dolgozott semmilyen más sminkkel a sminkes vizsga letétele után, csak és kizárólag biosminkel
  2. Ő maga is érzékeny bőrű, így pontosan tudja milyen érzés, ha ég a szemed, könnyezik, fáj a bőröd, vagy esetleg kipirosodik, pattanásosodik, sebesedik.
  3. Minden kozmetikum minden összetevőjét egyesével leellenőrzi, hogy ne legyenek benne mérgező, egészségre káros, mű anyagok, szintetikus anyagok
  4. 12 éve bio életmódot és szemléletmódot folytat, a teljes testre, életmódra kiterjedő szemlélelet hoz magával
  5. Ő maga és a gyerekei is ételallergiásak, így komoly tapasztalattal rendelkezik, hogy melyik bőrprobléma lehet belső eredetű
  6. Számtalan biosminkelési technikát kísérletezett ki az évek alatt, hogy még tartósabbá tegye a biosminkeket
  7. Számtalan előadást tartott már a sminkek-biosminkek közötti különbségekről, többek között a Gödöllői Egyetem Zöld klubjának is
  8. Többször szerepelt már tv-ben, újságban, mint biosmink szakértő interjú formájában
  9. Elsősorban hús-vér nőkkel dolgozik együtt, így nagyon sok arcformával, szemformával és személyiséggel találkozik és dolgozik együtt. Így képes minden egyes sminknél megújulni és újat alkotni.
  10. Nem kizárólagos márkaképviselet, hanem összeszedi a legjobb minőségű, legtisztább, legpigmentáltabb termékeket és abból ad személyre szóló ajánlatot.
  11. Képes akár egy 8 éves kislánynak is megtanítani, hogy odafigyeljen arra, hogy mit ken a bőrére. Ügyfél jelezte vissza öko délelőtt, anya-lánya sminkoktatás után: „Azóta is rettenetesen kritikus arra, mit ken magára. A suliban előadást tartott a többieknek arról, hogy bizonyos nem nekik való, vagy romlott kozmetikumoktól milyen kiütéseket, bőrbajokat lehet kapni :D”
  12. Rendszeresen készít termékteszteléseket, és keveri a termékeket, hogy megnézze, hogy működnek egymással. Ez nem egy sima biosmink webshop, itt a termékek élőben is használva vannak!
  13. A természetes összetevők mellett kiemelten fontos a környezetvédelem is, így kerültek előtérbe a lebomló, újratölthető csomagolású ZAO termékek is használat során. Az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese odafigyel a Föld fenntarthatóságára is!
  14. Ügyfél vélemény Kara Beatrix vállalkozónőtől: „Fürjes Orsolya profi biosminkes, aki nem csak azt veszi figyelembe, hogy milyen a bőröd vagy milyen a színtípusod. Látja az arcod mögött az embert, a személyiséged és a problémáidat. Ennek megfelelően választja ki a felhasznált termékeket és színeket, hogy neked a legjobb legyen! Tanulni mindig csak a legjobbtól érdemes, aki többet lát benned és bennem is 
  15. Ügyfélvélemény Probst Rosszkától: ” Bátran jelentkezzetek Orsihoz! Én már voltam és remélem majd találkozunk újra. Nagyon klassz dolgokat lehet tőle tanulni és külön is figyel Mindenkire. Minden kérdésre szívesen válaszol, nem utolsó sorban imádja a munkáját! Úgy gondolom ez nagyon fontos, hogy maximálisan helyt tudjon állni!!! Én nagyon élveztem a sminkoktatást, csak sajnos gyorsan elszaladt az idő!!! Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki!”
  16. Ügyfélvélemény Récsán Zsuzsanna virtuális asszisztenstől: ” Problémád van a sminkekkel? Én tudom, hogy Fürjes Orsolya biosminkessel a problémák megoldódhatnak. 🙂 Ha a smink cuccal van gond, abban is segít, ha a sminkeléssel, abban is segít, és ha kész sminket kérsz abban is segít!”
  17. Fürjes Orsolya biosminkes meg tudja különböztetni, hogy mikor van allergiás tünet a kozmetikumoktól és mikor van belső problémából kiinduló, összetettebb bőrproblémáról szó. Amennyiben felmerül a belső emésztéssel kapcsolatos gond, javasolja, hogy milyen szakorvost keress fel a tünetek alapján utána nézésre.
  18. Számára sosincs tökéletes, végérvényes tudás. Ezért rendszeresen tanul, fejleszti magát. Nem hiszi, hogy ő a világ legjobb szakembere, hanem munkája iránti hatalmas alázattal keresi meg az újabb és újabb mestereket a különböző területeken, akiktől tanulhat. Ezt a tudást szeretettel osztja meg másokkal, hiszen tudja, a tudás csak akkor ér valamit, ha azt terjesszük.
  19. A világ bármelyik pontján is legyél, Fürjes Orsolya kidolgozott egy online formában, fénykép alapján meghatározható rendszert, mely alapján a színtípusod meghatározásra kerülhet. Így nem kell attól félned, hogy rossz színt választanál magadnak, hiszen biztos kulcsot ad a kezedbe vásárlás előtt. Pszt! Ha odafigyelsz a javasolt színekre, a ruhatáradat is elkezdheted átnézni, hogy az rendben van-e!
  20. Tudását saját tapasztalatainak köszönheti, és nem fél beismerni, ha hibát követett egy ügyféllel kapcsolatban. Amennyiben hibázik, úgy mindent megtesz, hogy a hibát kijavítsa, és ügyfeleit kárpótolja.
  21. Fürjes Orsolya volt az első Magyarországon, aki a Budapest Fashion Week Öko divat csapatának a színpadra kizárólag természetes alapú biosminket készített 2015-ben. Ekkora divatrendezvényen először került előtérbe a fenntartható divat is.
  22. Ő volt az első sminkes az országban, akinek munkái szerepelnek egy iskolák számára kiküldött tankönyvben: „A hulladék új élete – öko deziájn Magyarországon”. Itt tudod elolvasni te is
  23. Fürjes Orsolya rendszeresen készít oktató videókat, termékteszteket, melyeket a YouTube csatornáján érhetsz el.
  24. Ő az, aki számára nem lehetetlen, hogy színpadon is biosminket viselhess. Ő nem elveti, hogy úgysem lesz elég tartós a smink, mert nem vízálló, hanem folyamatosan azon dolgozik, hogy a színészek számára se legyen többet álom a szép egy átdolgozott este után.
  25. Minden sminkrendelés színét személyesen ellenőrzi, és ha talál nem összeillő színeket, termékeket a rendelésben, akkor felhív és mindenképpen egyeztet veled, hogy kizárólag csak olyan terméket kapjál, amivel maximálisan elégedett legyél. Még azelőtt, hogy feladná a csomagot, így van lehetőség termékek kicserélésére.
  26. Fürjes Orsolya nem veszi be marketing dumát egyetlen termékről sem, amivel megkeresik: azonnal ellenőrzi az összetevő listát és ha csak egyetlen káros összetevőt is talál benne, nem keni a saját bőrére és nem ajánlja mások részére sem. Nem köt alkut az ördöggel. Kizárólag prémium minőséget képvisel, mert tudja, hogy ez az egyetlen, ami örömmel és szeretettel tud tovább adni.
  27. Ügyfél vélemény Potápi Rita vállalkozófejlesztő vállalkozónőtől: „Fürjes Orsit ajánlás útján ismertem meg és az első találkozásunkkor egy vállalkozónői csapat tagjait sminkelte. Ritkán sminkelem magam és a szememre külön szoktam figyelni, mert nagyon érzékeny és hogyan nézne ki egy nő, ha a sminktől folyamatosan könnyezne a szeme? Ezt oldotta meg Orsi biosminkje és már nyugodtan mehettem a reflektorfénybe a fotós Erdős Juci elé. Hát ilyen vagyok, lettem én sminkben. Köszönöm neked Orsi! „
  28. Ügyfélvélemény: „Mintapéldája volt, hogy egy pocsék esős délutánból hogyan lehet isteni csajos bulit csinálni akár egy 7 évessel is  A lányom is aktív résztvevője volt a programnak, saját magát sminkelte Orsi bőröndjéből gyönyörű, szuper allergénmentes, prémium minőségű biosminkkel, saját kezűleg Engem Orsi eddig fotózáshoz sminkelt jópár alkalommal, most olyan dolgokat, trükköket tanultam, amit ha 15 évesen tudtam volna… lehet hogy sok anya szerint nagyon korai egy sminktanfolyamra gyereket vinni… de tudomásul kell venni, hogy ha nem tőlük, rajtunk keresztül tanulják meg a helyes irányt, akkor megtanulják mástól, ezzel sebeket szerezve az arcukra vagy az önbizalmukra... köszönöm, Orsi 
  29. Ügyfélvélemény Szőke Klaudia blogger, influencertől: „Orsi precíz, lelkiismeretes és nem szimplán a külsődet dobja fel egyedi biosminkjével, de egy bombalöketet is ad aznapra, holnapra és a többi nap folytatásához – mert a „csomagja” legértékesebb eleme, hogy felismeri és emlékeztet, hogyan is hozd ki A Nőt a legnehezebb helyzetekben is. Smink? Inkább életérzés 
  30. Biokozmetikus mondta, aki évek óta nem tudja sminkelni magát, mert könnyezik a szeme: ”  Egész nap spirálban! Meg se kottyant a szememnek!!!! Nagyon szupi!!! Úgy örülök, hogy megtaláltalak!! Nagyon várom a ceruzát is! Most már minden nap sminkelhetek(icipicit). Juhú!!!!
    Képzeld, minden nap kipingálom a szememet!!! Tök szupi!!! Végre!!! Nagyon boldogságos vagyok!!!
    Köszike!!😘😘😘
     
     
     
    +1 Mint látod, nem árul zsákba macskát. Számára küldetés, hogy a nőkből a magabiztos NŐT hívja elő, hogy csillogj, ragyogj az életed minden pontján, hogy megfelelő példát adhass a lányod kezébe is.  Fürjes Orsolya Nő, Anya, Vállalkozónő. Az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa. 
    😍
.