Meghalt egy csodálatos szemléletmód. Az ember úgy döntött, hogy nincs szüksége soha többet a természet erőire. Megszűnt a bio smink, a bio- és ökogazdálkodások létezése. Sikeresen elpusztítottuk a földet, már csak a műanyagok, a génmódosítás, és robotika tart minket életben. Nincs többé allergia, hiszen ezek az életképtelen egyedek pusztulása megoldotta a problémát. Nem kell soha többet kozmetikumot, sminket használnunk, hiszen a technika végre lecserélte az élő emberi szövetet, a bőrt, már csak naponta cserélhető szintetikus szövetet kell fecskendezni, fújatni, ami az alkalomnak megfelelő ruhát és sminket is applikál.
Megszűntek az állatkísérletek végre, már nincsenek állatok, csak robotok.

Volt egyszer egy cég, egy nő, aki megpróbálta megakadályozni fejlődésünk eme remek pontját. Küzdött a még meglévő természeti kincsekért. Segíteni próbált azon életképtelen egyedeknek, akik képtelenek voltak a törzsfejlődésüket szintetikus útra terelni. Hitt a természet, a növények /ó, a balga/, az energetikák rendbe tételében. Ma az ő hamvait nézzük. Utolsó ügyfelei siratják vele együtt a boldog allergiamentes életüket, melyben testük még tökéletes rendszerként volt kezelve. Ma már tudják, hogy bármilyen tönkre ment bőrt, génmódosított, génkezelt alapon szintetikusra lehet cserélni.

Utolsó kedves, tudatos ügyfelei lakásukban, tilosban növényeket próbálnak termelni, és azokból síri csöndben akár kozmetikumokat gyártani, tisztában léve tettük súlyosan büntethető voltának. Ők könnyes szemmel mesélnek unokáiknak a képes, e-book előtti könyvekkel, növényekkel és állatokkal teli világról. Unokáik már csak képzelgésnek tartják.

Így kerül végleg feledésbe egy hamvában holt ötlet, és az ArcSzíntér cég, hogy a földünk, bőrünk még megmenthető. 

A vállalkozó egy különleges állatfaj. Minden évvégén számot vet nem csak a cégével, de az életében elért, és elengedett dolgokat is. Számba veszi a kudarcait és tanul belőle. Majd újult erővel próbál a legtöbbször megújulni, még többet adni magából az ügyfeleinek és vásárlóinak. Ez a cikk egy elképzelt, végleges lezárása annak a gyógyító eszmének, hogy a természet mindent meg tud adni számunkra, ha vigyázunk rá. Szerinted be kéne fejeznem? 😉