Gomba módra nőnek ki az újabb és újabb bio webshopok a neten, és lassan ember legyen a talpán, aki képes eligazodni bennük. Bio így, bio úgy, natúr így, natúr úgy. Mindenre rámondják azt, hogy egészséges, és aztán temérdek terméket zúdítanak az emberre, és próbáld meg kibogarászni, hogy akkor tulajdonképpen mire is van szükséged. Ebben segít neked Fürjes Orsolya, az ArcSzíntér tulajdonosa.

Az igazság az, hogy ezt a márkát teljesen egyedül álmodtam meg 5 éve. Akkor már több, mint 1 éve tudtam, hogy kizárólag biosminkkel vagyok hajlandó sminkesként dolgozni. Kezdetben éppen úgy csak sminkelni akartam, mint az összes többi sminkes az országban, csak más termékekkel. Igen ám, viszont amit elképzeltem, abban nem volt tapasztalata szinte senkinek, nem válogathattam több 10 prémium sminkmester között, hogy kitől fogok majd megtanulni biosminkkel sminkelni. Egyetlen egy ember volt az országban, akitől tanulhattam, aki biosminkkel is dolgozott. Hát elmentem hozzá tanulni, és nyilvánvalóan az általa forgalmazott termékekkel kezdtem el dolgozni is. Közel fél milliót öltem abba a márkába, mikor úgy döntöttem, hogy a továbbiakban nem szeretnék azzal a márkával dolgozni.

Már közben is úgy éreztem, hogy nem elég, ha csak egyetlen egy terméket ismerek, hiszen a piac azért sosem monopol. Nem akartam egyetlen egy márka képviselője lenni, és sosem hittem azt, hogy nem lehet találni más prémium minőségű terméket. Amikor valaki egyetlen egy márka képviseleteként dolgozik, előbb-utóbb beszűkül a látásmódja, és próbálja kikerülni a termék által felmerült problémákat. Miközben ugyanaz a termék egy másik márka termékével ötvözve csodálatos szimbiózist hozhat létre. Éppen ezért, az elmúlt 12 évben, amióta odafigyelek a kozmetikumokban található összetevőkre, számtalan terméket próbáltam ki, hiszen saját magam lakmuszpapírként működő bőrrel rendelkezem, és azonnal meglátszik rajta minden.  A teljesség igénye nélkül próbáltam ki ezeket a natúr/bio sminkeket: Alverde, Lavera, Alnatura, Annamarine Börlind, Zuii Organic, Inika Organic, Puro Bio, Nikoli Makeup, Uoga Uoga, Vegit up, Glamoriginal by Nature, Dr. Hauscka, ZAO organic, Phyt’s stb.

Hogy hogyan próbáltam ki ezeket? Először is hosszú órákat töltöttem az interneten bio sminkeket keresgélve. Kerestem itthon, külföldi oldalakon, megnéztem milyen márkákat találtam. Miután megtaláltam a márkákat, addig kutattam, amíg nem találok hozzá összetevő listát, és neki álltam egyesével az összes sminktermékükbe belenézni, hogy rendben vannak-e az összetevői. Kritikusan kezeltem minden összetevőt, azt is néztem, hogy mennyire allergizálhatnak a termékek. Ha mindent rendben találtam, rendeltem a termékekből, igen, akár külföldről is, összességében ezt is több 100 000 Ft-ra rúg már, hiszen nem rendelhettem tesztereket, hanem csak teljes kiszerelésű termékeket. Ha megérkezett a termék, akkor élesben, magamon teszteltem le először, ha működött, akkor esetleg élesben is kipróbáltam egy-egy ügyfelemen, ennek a menetéről már korábban írtam, itt olvashatod el. Szó szerint a saját bőrömet vittem a vásárra.

Hogy miért jó ez neked? Mert én már megtettem, és rengeteg pénzt és még több alig alvással töltött éjszakát töltöttem el ezzel azért, hogy mindenki számára egyedülálló, prémium minőséget adhassak át. Mert nem elég az összetevőket nézni, néznem kell a pigmentációt, a színeket, a tartósságot, hogy mennyire kombinálható másik termék családdal, mennyire lehet a termékre éles helyzetben, valós nők, valós bőrproblémáival összhangba, szinergiába dolgozni. Teszem mindezt egy nagyon pici egyéni vállalkozónőként, aki 3 gyereket nevel egyedül. Nem egy multicégként, aki milliókat tud költeni akár csak egyetlen reklámra is. Teszem mindezt olyan maximalizmussal, amivel az ügyfeleimet évek óta szolgálom, ha arról van szó, hogy milyen minőségű termékkel dolgozom. Fejlesztem magam folyamatosan az összetevők kapcsolatában is, tanulok az emberi testről, a belső emésztési problémák és a bőrön megjelenő tünetek elemzéséről is. 100%-ban odafigyelek minden egyes ügyfelemre, akivel találkozok, hogy megismerjem a személyiségét és az egészségi állapotát, ennek a bőrén megjelenő jeleit, és emelni tudjam Őt, mint Nőt. 

Az adott márka képviselője eladja a terméket, és csak a saját termékeit ismeri, nem tudja összehasonlítani más termékkel. Nem tudja, hogy miként tudod keverni a termékeket, nem ismeri a kompatibilást és nem tesztelte extrém körülmények között sem a terméket. Kap vásárlói visszajelzéseket a termékekről, de nem ismer Téged. A saját termékét fogja eladni részedre, nem tudja azt a tudást adni a kezedbe, hogy a 3 szempillaspirálból pl. glutén érzékenység esetén akár kinek mi működik. Én pontosan ezt a tudást tudom átadni, és személyre szabottan foglalkozom mindenkivel. Rengeteg időt és pénzt spórolok Neked azzal, hogy nem 5 féle alapozót kell megvenned, amíg találsz egyet, ami működik részedre, hanem csak egyet. A termékeket nem adom drágábban, mint bármelyik forgalmazó.

A tudásom az, ami éveket, és akár 100 000-ket is spórolhat neked, mert

  1. Nem vásárolsz felesleges termékeket

  2. Nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy egy bionak kikiáltott műcucc miatt orvoshoz kelljen rohannod

  3. Ha személyesen találkozunk, akkor vásárlás előtt mindig kipróbáljuk a termékeket, hogy milyen egyéni érzékenységed van milyen termékekre.

Nagyon köszönöm, hogy számodra is fontos, hogy ne egy multicég 100 000. vásárlója legyél akit csak lélektelenül, a haszonért szolgálnak ki, hanem attól az anyukától vásárolsz, aki Érted él és aki számára te vagy az első, amikor veled van. Nagyon köszönöm, hogy olvasol engem, megtisztelő, ha olyan tudást adhatok át részedre, ami Neked is hasznos. Köszönöm a bizalmadat, hogy tanulás után az általam részedre személyre szabottan ajánlott terméket vásárolod meg. Köszönöm, hogy megtisztelsz vásárlás után azzal, ha értékeled a munkámat és ajánlasz másoknak is. Így marad továbbra is erőm, hogy szolgáljalak Téged és 100%-ban Rád figyelhessek. A termékeket továbbra is keresem, és sokat ajánlok olyat is, ahonnan az égadta világon semmiféle hasznom sincs. Mert számomra Te vagy a fontos.