Egy állandó mókuskerék az életed?

Szerző: | jún 17, 2022 | Életmód, Lelki

Az élet folyton figyelmeztet, próbára tesz, megnézni még meddig bírod, mielőtt beengeded a változást a mindennapjaidba. Te mennyire figyelsz fel a jelekre? Észre veszed a legapróbb rezdüléseket, vagy már csak csak az egyértelmű figyelmeztetésekre van antennád?

Mi történik akkor, ha egy problémáról nem akarsz tudomást venni?

Az élet megtapos. Nem figyeltél oda a finom jelekre, nem reagáltál a figyelmeztetésekre, épp itt van az ideje, hogy valami olyat kapj, ami mellett már nem tudsz elmenni.

Éppen így van ez a bio életmóddal és szemlélettel is. Először csak apró figyelmeztetéseket kapsz a testedtől. Kiszárad a felső hámréteged. Mit teszel? Veszel valami testápolót, mert az összes reklámban azt  látod, ez a megoldás. De a probléma ott marad: pl.: kevés tiszta vizet fogyasztasz, a sejtjeid nem képesek elegendőt magukba zárni, kiszáradnak. A bőröd tovább szárad, nem érted mi lehet a gond. Lecseréled a tusfürdődet is valami hiper-szuper hidratálósra, és bőszen kenegeted magad továbbra is a testápolóval.

Csak hogy, mint a vízbe dobott kavics, először pici köröket ír le, majd utána egyre nagyobbakat. Most már nem csak az a probléma, hogy nem iszol eleget, most már megakadályozod, hogy a sejtjeid oxigénhez jussanak, hogy a természetes sejtcsere bekövetkezzen, filmréteget hoztál létre rajta. Egyre több a problémád, megjelennek a kipirosodások, a káros anyagok felszívódnak a sejtekbe. Eljut az egész testedbe lassanként. Megjelennek az arcodon a miteszerek, zsírosodik a bőröd, pattanásaid lesznek, és egyre gyakrabban fáj a fejed, vagy gyakrabban leszel beteg.

Bőszen vásárolod az egyre újabb és újabb reklámozott termékeket, az egyre több és újabb problémákra. Most már egy szimpla fejfájásra vagy náthára rohansz a gyógyszertárba, valamilyen „gyógy”szerért. Itt már újabb kavicsokat dobtál az előző mellé, újabb koncentrikus köröket kezdtél el bejárni. Hiszen minden „gyógy”szer mellékhatások tekintetében már csak a papíron felsorolt része is kiakasztó és borzasztó.

Mikor lesz elég? Mikor figyelsz már arra, amit eddig a környezeted rosszindulatának tudtál be? Hiszen a jeleket folyamatosan kapod. Igen tudom, hogy baromi nagy a generált háttérzaj. Ez csak arra van, hogy ne Saját magadra,  ne a lelkedre figyelj, hanem az egódra. Ami könnyen megvezethet Téged és meg is teszi!

A lányom, aki "képzeli" a fájdalmat

Éppen így van ez az étkezéseddel, az életmódoddal, a testeddel, és a lelki elakadásokkal, problémákkal egyaránt. Annyi mindent hallasz, olvasol a neten, hogy mi egészséges és mi nem. Bármilyen tünetre rákeresel a neten, egyből 1000+ találat van horrorisztikusabbnál horrorisztusabb betegségekkel. 

Tehetsz ellene. Amikor felismered, hogy ugyanazokat a köröket futod, akkor van szükséged valakire, aki megfogja a kezed és egyszerűen megmutatja merre találod meg a fényt. Ha gondolod, ebben én is tudok segíteni számodra, segítek megtalálni a tested, lelked elakadásait holisztikusan. Foglalj időpontot, és indulj el a fénybe vezető úton. 🙂

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Nőiség mentor blog

Még több ebben a kategóriában

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Ha nem tudod mire van szükséged, vagy éppen pontosan tudod. Az egyéni konzultáció alkalmával elsősorban az életmódoddal, a bőrproblémáiddal foglalkozunk. A személyes étel-. és egyéb érzékenységekkel, legyen szó akár kozmetikumokról. A testi bajaid felmérésével. Ilyenkor partnert is ajánlhatok részedre, akivel együtt dolgozva közösen, veled együtt teszünk a fizikai egészségedért. 2007 óta figyelem a kozmetikumokban lévő összetevőket és a testen, bőrön megjelenő problémákat. Mivel sok saját problémám sem szűnt csak a teljesen tiszta, bio kozmetikumoktól, így saját és gyerekeim ételallergiája, és intoleranciája vezetett arra az útra, melyen 2013 óta tisztába kell lennem az étkezések és táplálék kiegészítés, a kivezetés fontosságával és részleteivel. A konzultációt akár online is megtarthatjuk.
FONTOS! Nem diagnosztizálok, és nem végzek orvosi kezeléseket. Irányt mutatok, hogy merre indulj el és merre keresd a problémát.

bővebben
Szalon nyitás Csobánkán!

Szalon nyitás Csobánkán!

Sokáig kerestem megfelelő helyet, ahol fogadhatom az ügyfeleimet Metamorf masszázsra, egyéni konzultációkra. Nem találtam megfelelőt, így hát megcsináltuk a férjemmel!Az az igazság, hogy tavaly átalakult az életünk, kiderült, hogy babát várok, és hát az eltűnésemből...

bővebben
Szalon nyitás Csobánkán!

Szalon nyitás Csobánkán!

Sokáig kerestem megfelelő helyet, ahol fogadhatom az ügyfeleimet Metamorf masszázsra, egyéni konzultációkra. Nem találtam megfelelőt, így hát megcsináltuk a férjemmel!Az az igazság, hogy tavaly átalakult az életünk, kiderült, hogy babát várok, és hát az eltűnésemből...

bővebben