Egy állandó mókuskerék az életed?

Szerző: | jún 17, 2022 | Életmód, Lelki | 0 hozzászólás

Az élet folyton figyelmeztet, próbára tesz, megnézni még meddig bírod, mielőtt beengeded a változást a mindennapjaidba. Te mennyire figyelsz fel a jelekre? Észre veszed a legapróbb rezdüléseket, vagy már csak csak az egyértelmű figyelmeztetésekre van antennád?

Mi történik akkor, ha egy problémáról nem akarsz tudomást venni?

Az élet megtapos. Nem figyeltél oda a finom jelekre, nem reagáltál a figyelmeztetésekre, épp itt van az ideje, hogy valami olyat kapj, ami mellett már nem tudsz elmenni.

Éppen így van ez a bio életmóddal és szemlélettel is. Először csak apró figyelmeztetéseket kapsz a testedtől. Kiszárad a felső hámréteged. Mit teszel? Veszel valami testápolót, mert az összes reklámban azt  látod, ez a megoldás. De a probléma ott marad: pl.: kevés tiszta vizet fogyasztasz, a sejtjeid nem képesek elegendőt magukba zárni, kiszáradnak. A bőröd tovább szárad, nem érted mi lehet a gond. Lecseréled a tusfürdődet is valami hiper-szuper hidratálósra, és bőszen kenegeted magad továbbra is a testápolóval.

Csak hogy, mint a vízbe dobott kavics, először pici köröket ír le, majd utána egyre nagyobbakat. Most már nem csak az a probléma, hogy nem iszol eleget, most már megakadályozod, hogy a sejtjeid oxigénhez jussanak, hogy a természetes sejtcsere bekövetkezzen, filmréteget hoztál létre rajta. Egyre több a problémád, megjelennek a kipirosodások, a káros anyagok felszívódnak a sejtekbe. Eljut az egész testedbe lassanként. Megjelennek az arcodon a miteszerek, zsírosodik a bőröd, pattanásaid lesznek, és egyre gyakrabban fáj a fejed, vagy gyakrabban leszel beteg.

Bőszen vásárolod az egyre újabb és újabb reklámozott termékeket, az egyre több és újabb problémákra. Most már egy szimpla fejfájásra vagy náthára rohansz a gyógyszertárba, valamilyen „gyógy”szerért. Itt már újabb kavicsokat dobtál az előző mellé, újabb koncentrikus köröket kezdtél el bejárni. Hiszen minden „gyógy”szer mellékhatások tekintetében már csak a papíron felsorolt része is kiakasztó és borzasztó.

Mikor lesz elég? Mikor figyelsz már arra, amit eddig a környezeted rosszindulatának tudtál be? Hiszen a jeleket folyamatosan kapod. Igen tudom, hogy baromi nagy a generált háttérzaj. Ez csak arra van, hogy ne Saját magadra,  ne a lelkedre figyelj, hanem az egódra. Ami könnyen megvezethet Téged és meg is teszi!

A lányom, aki "képzeli" a fájdalmat

Éppen így van ez az étkezéseddel, az életmódoddal, a testeddel, és a lelki elakadásokkal, problémákkal egyaránt. Annyi mindent hallasz, olvasol a neten, hogy mi egészséges és mi nem. Bármilyen tünetre rákeresel a neten, egyből 1000+ találat van horrorisztikusabbnál horrorisztusabb betegségekkel. 

Tehetsz ellene. Amikor felismered, hogy ugyanazokat a köröket futod, akkor van szükséged valakire, aki megfogja a kezed és egyszerűen megmutatja merre találod meg a fényt. Ha gondolod, ebben én is tudok segíteni számodra, segítek megtalálni a tested, lelked elakadásait holisztikusan. Foglalj időpontot, és indulj el a fénybe vezető úton. 🙂

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kérdésed van?

3 + 5 =

Még több ebben a kategóriában

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Ha nem tudod mire van szükséged, vagy éppen pontosan tudod. Az egyéni konzultáció alkalmával elsősorban az életmódoddal, a bőrproblémáiddal foglalkozunk. A személyes étel-. és egyéb érzékenységekkel, legyen szó akár kozmetikumokról. A testi bajaid felmérésével. Ilyenkor partnert is ajánlhatok részedre, akivel együtt dolgozva közösen, veled együtt teszünk a fizikai egészségedért. 2007 óta figyelem a kozmetikumokban lévő összetevőket és a testen, bőrön megjelenő problémákat. Mivel sok saját problémám sem szűnt csak a teljesen tiszta, bio kozmetikumoktól, így saját és gyerekeim ételallergiája, és intoleranciája vezetett arra az útra, melyen 2013 óta tisztába kell lennem az étkezések és táplálék kiegészítés, a kivezetés fontosságával és részleteivel. A konzultációt akár online is megtarthatjuk.
FONTOS! Nem diagnosztizálok, és nem végzek orvosi kezeléseket. Irányt mutatok, hogy merre indulj el és merre keresd a problémát.

bővebben
Életmód váltásom következményei – 1. rész

Életmód váltásom következményei – 1. rész

Az elmúlt évek kisebb-nagyobb változtatásai komoly hatással voltak mind a testemre, mind a lelkemre, mind a kapcsolataimra. Mivel akkora változások történtek, ezért több cikkben fogom csak tudni összefoglalni.Biosminkesként 8 évig az volt a védjegyem, hogy amire én...

bővebben
Bőség – újra hangolva

Bőség – újra hangolva

A bőségről az a téves elképzelés alakult ki, hogy csak akkor van, amikor úszol a pénzben, mint Dagobert bácsi. Az is egyféle bőség, a pénz energia bősége. Te vajon észreveszed, a többit?Nagyon sok évet töltöttem el anyagi szűkösségben, sokszor télen fűtés nélkül...

bővebben