Válság álló vállalkozás – Te is szeretnél mások telefonálásából pénzt kapni?

Szerző: | júl 13, 2022 | üzletkötő | 0 hozzászólás

Bezártam egy 5 éve működő biokozmetikum webshopot, mert akkor is többet kerestem a Netfone-nal, amikor semmit sem dolgoztam vele.

2014-ben kezdtem el felépíteni az ArcSzíntért, egy biosminkes vállalkozást, melynek egyik lépcsőfoka volt a személyes ajánlás útján tőlem megvásárolható termékek is. 2016-ban indítottam rá a vállalkozásomat, 2020 pandémiás időszaka konkrétan elkaszált a lábam alól minden szolgáltatási megrendelésemet. Olvasd el a történetemet
Mára a férjemmel van közös vállalkozásunk, az ELEKTROSÁMÁN BT. Ahol ő villanyszerelőként dolgozik azon, hogy másokat szolgálhasson saját precíz, pontos, határidőket és felmérés utáni árakat tartson. Ez alól kivétel lehet az alapanyagár, de ez nem tőle függ. Ő ha megígér egy munkát, egy adott időpontban és áron, akkor pontosan úgy is végzi el, a lehető legmagasabb minőségben. Hosszú út vezetett odáig, hogy én befejeztem az utamat, mint holisztikus szemléletű biosminkes. Mára ismét több lábam van, az egyikben Nőiségmentorként dolgozom, és képzem tovább magam Funkcionális életmód mentornak is, és a másik lábam ez: személyes üzletkötője vagyok a Netfone-nak. 
Korábbi ügyfeleimet kiszolgálva, az ő érdeküket szem előtt tartva még 1,5 évig fenntartottam a nyílt és zárt biosmink és biokozmetikum webshopjaimat. Igen, 2-t, dupla annyi munkával és idővel. Ugyanakkor a pandémia alatt szembesültem azzal, hogy a 2017-2020 között, megkötött, kb. csak a családom után hirtelen láthatóvá vált egy passzív jövedelem: havi 3000 Ft összeg érkezett hozzám úgy, hogy konkrétan vagy 1 éve nem foglalkoztam semmit a Netfone üzleti lábammal. 
Ha azt mondod, hogy ez semmi, ez nem pénz, igazad van a mai világban. De nekem akkor, amikor márciusi bejelentés után konkrétan 1 nap alatt mondták vissza az összes esküvőmet, az összes sminktanfolyamomat, és szinte leállt a kozmetikumok megrendelései, a havi pár 100e ft bevételem egyszerűen eltűnt az ablakban. Ez ugyanakkor akkor is stabilan megmaradt.
Elkezdtem belemélyedni jobban, és rájöttem, hogy ma Magyaroszágon van egy 11 milliós SIM kártyás mobilpiac. És az elsődeges mozgatóm az lett, hogy láttam magam mellett sorra vállalkozókat, KATÁS mickrónál mikróbb egyszemélyes vállalkozásokat, akik egyik napról a másikra keresték, hogy ha már a bevételeik kiestek, akkor miként tudják a költségeiket megfogni. Rájöttem, hogy olyan eszköz van a kezemben, amivel úgy segíthetek másokon a mindennapi nehézségekben, hogy olyasmit kínálok nekik, amik az életükben állandó, és biztosan kell jövő hónapban is telefonálniuk, dolgozni a telefonon neten, útközben, bárhol. Viszont a jelenlegi helyzetben muszáj valahol a költségeket megfogni, átcsoportosítani. Ez lett a mozgatórugóm a Netfone mobilelőfizetés értékesítéssnél!
2021-ben, a második pandémia alatt, a Netfone piaci részesedése megduplázódott. Számomra meg annyit hozott passzívan negyed annyi munkával, mint havi 1 megrendelésem a webshopból, aminek a teljesítése és adminisztrációja 2 teljes napot elvitt. Így meghoztam a döntést: minden ügyfelemet továbbítottam a lakosságot is kiszolgáló nagykereimhez, itt találod a PHYT’S biokozmetikumokat, és a ZAO biosminkeket.
Én munkatársakat keresek magam mellé, akiknek szintén szívügyük, hogy segítsenek másokon, hogy olyat adhassanak, amire a mindennapokban szükség van.  Egy érték és válságálló vállalkozási lehetőséget, melyel kiegészítheted a meglévő vállalkozásod profilját, ahogyan azt én is teszem!
Ha szeretnél te is csatlakozni hozzánk, akkor keress meg bizalommal! Kérd lentebb feliratkozással az elérhető készülék listát! Netfonera fel! 😉
Korlátlan beszélgetés 50 GB nettel, akcióban 4990 Ft-ért!

Még több olvasnivaló!

Írta: Fürjes Orsolya